základní část, 29. kolo
04.04.2009 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven 0:2

V dalším zápase 29. kola holandské Eredivisie se na půdě města Rotterdam střetly celky domácí Sparty a hostujícího obhájce titulu PSV.

V tomto utkání bylo jasným favoritem hostující PSV, a to od samého začátku diktovalo tempo hry. Hosté se tlačili do zakončení, avšak brankové příležitosti se týmu vyhýbaly. První vážnější šanci zaznamenali domácí, a to zásluhou Ruuda Knola. Ten však na hostujícího brankáře nevyzrál. Poté o sobě již dali vědět hosté. Balázs Dzsudzsak se uvolnil a itekl všem svým pronásledovatelům. Nezastavil se ani před domácím brankářem a poslal PSV v 41. minutě do vytouženého vedení. To však hostům nestačilo a těsně před koncem prvního dějství se svou individuální akcí blýsknul Ola Toivonen. Ten jako při první brance utekl svým protihráčům a lehce poslal PSV do dvoubrankového vedení.

Tím skončilo první dějství. Na řadu přišla tedy druhá půle, do které šlo PSV s mnohem lepší náladou než na samotném začátku. Jedinou chybou druhého poločasu byla chudoba brankových a větších příležitostí. Fanoušek, který odešel domů o poločase tedy o nic zajímavého nepřišel. Za zmínku stojí akorát hlavička domácího Edouarda Duplana. Tu však s přehledem lapil hostující brankář Isaksson. Utkání poté skončilo jasnou výhrou hostů 0:2.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele