základní část, 28. kolo
21.03.2009 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - Heracles Almelo 1:0

Rotterdam si připsal veledůležité vítězství proti Heraclesu, díky kterému se právě na dnešního soupeře bodově dotáhl, a i přes nedělní úspěch Rody zůstane na nesestupové příčce.

Obrázek ze zápasu bohužel odpovídal ligovému postavení obou týmů, a tak se divákům nabízel ten horší fotbal z nizozemské nabídky. První větší šanci neproměnil v osmé minutě Paddy John, když střelou ze třiadvaceti metrů nechal vyniknout Cassia Ramose. To bylo na dlouhou dobu vše, co mohlo diváky alespoň trochu pozdvihnout. Další ohrožení totiž přišlo až po půlhodině hry, kdy Strootman rozehrál rohový kop na Touzaniho a Pieckenhagen musel vytáhnout solidní zákrok. Brankář hostí se vyznamenal ještě pět minut před poločasem. Strootman tentokrát rozehrával přímý volný kop a hlavičkoval Slot.

Dosažení výhry se pro domácí stalo snažší hned po dvou minutách druhé půle, kdy po druhé žluté kartě musel odejít Mark Looms. Využití přesilové hry přišlo vzápětí. Vermesův centr usměrnil do branky Duplan. Minutu před koncem řádné hrací doby měli hosté blízko k vyrovnání po vynikajícím centru Paddy Johna. Na ten si však bohužel pro Heracles nikdo nenaskočil, a tak se pod prohru podepsal červenou kartou v nastaveném čase Birger Maertens, který uviděl za svůj faul stejně jako Looms druhou žlutou.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele