základní část, 13. kolo
29.11.2008 20:45 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

SC Heerenveen - PSV Eindhoven 2:2

Skvělý návrat do zápasu zajistil PSV alespoň bod. Domácí byli do prvního obdrženého gólu lepšími, v poslední fázi zápasu však opět doplatili na tristní obranu a sami tak odmítli možnost přeskočit právě tým z Eindhovenu.

Domácí se dostali do vedení v šestnácté minutě. Pranjić našel ve vápně Beerense, kterého neuhlídal Bréchet, a mladý útočník prostřelil brankáře. O vyrovnání se marně snažil Simons, proti brankáři Steppemu neuspěl hned dvakrát. Po půl hodině hry se druhé straně dostal ke střele levačkou Pranjić, mířil však těsně nad branku. Poslední slovo prvního poločasu patřilo hostům, ale Dzsudzsákovu odvrácenou střelu nedokázal mezi tři tyče namířit Nijland.

Po změně stran začali aktivně domácí. Issakson si poradil s Henriquesem i Breuerem, ale v 65. minutě byl podruhé v zápase krátký na Beerensena. Po ose Pranjić-Henriques-Beerensen měl poslední jmenovaný již snadnou úlohu. Rozhodnout utkání mohl Popov, kdyby po centru Sibona hlavičkoval o něco málo níže.

Neproměněná šance mrzela po závěrečné desetiminutovce ještě více. V 81. minutě si naskočil na centr střídajícího Manca Koevermans a hlavičkou vrátil PSV do hry. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po pěti minutách totiž do šance vyslal svým pasem Lazović Nijlanda, který zachoval chladnou hlavu a sám před Steppem mířil přesně.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Zajda

Doufám, že to tentokrát nebude taková nakládačka. PSV bohužel asi vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

super PSV, teďka by to chtělo ještě párkrát vyhrát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele