základní část, 15. kolo
13.12.2008 19:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SC Heerenveen - BV De Graafschap 2:0

Domácí zápas Heerenveenu proti hostům z De Graafshapu nepřinesl překvapení a domácí jasně získali povinné tři body za vítězství 2:0.

Zápas začal lépe hostující celek a už ve 13. minutě si vytvořili první větší šanci. Po rohovém kopu se do vzduchu nejvýše zavěsil Geert Den Ouden a vyděsil domácího brankáře Kennyho Steppea. Ten si však s danou situací poradil.

Neuběhla ani minuta a na druhé straně se otevíral brankový účet. Domácí šli do protiútoku o který se postaral rychlík Henriques Paulo. Ten využil neuspořádané postavení obrany De Graafshapu a předložil míč nabíhajícímu Beerensovi. Ten nabídnutou šancí nepohrdl a domácí vedli 1:0.

Hosté se nestačili vzpamatovat a ve 23. minutě udeřil znovu Beerens. Tentokrát po dobré pozemní kombinaci s Christianem Grindheimem. Beerens svou druhou brankou zvýšil vedení na 2:0. Proti jeho střele neměl brankář De Graafshapu Eriku Heijblokovi žádnou šanci.

De Graafshap dokázal odpovědět až na začátku druhého poločasu, kdy se do akce dostal Jason Oost. Jeho střela však postrádala razanci a i potřebnou přesnost.

Za hostující také zahrozil i střídající Luuk de Jong. Avšak ani on nedokázal svou střelu lépe usměrnit.

Dvě minuty na to se do šance dostali znovu domácí. Po ose Gerald Sibon - Goran Popov musel dobře zareagovat Heijblok, aby se druhý zmíněný nezapsal mezi střelce.

Utkání nakonec skončilo vítězstvím domácích 2:0 a díky zisku tří bodů se posunuli na čtvrté místo.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele