základní část, 15. kolo
14.12.2008 12:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 1:1

První nedělní zápas 15. kola Eredivisie na půdě zachraňujícího se Vitesse, které přivítalo PSV Eindhoven, nám přinesl zaváhání hostujícího favorita a remízu 1:1.

Začátek zápasu patřil překvapivě domácímu celku. Do první velké šance se dostal Nicky Hofs, avšak jeho střela z dvaceti metrů Andrease Isakssona v brance hostí nezaměstnala.

O pár okamžiků později se domácí znovu dostali do výborné příležitosti. Na centr z levé strany si nejvýše vyskočil znovu Hofs. Ten ale z dobré pozice nedokázal míč přesně umístit, a tak se stav ani tentokrát neměnil.

Na druhé straně se uvolnil Balázs Dzsudzsák a předložil výbornou příležitost Danku Lazovičovi. Proti němu však stála domácí jednička Piet Velthuizen, ten nehodlal tahat míč ze sítě a výborným zákrokem zneškodnil Lazovičův pokus.

Běžela 43. minuta a míče se chopil Lazovič, neváhal ani minutu a předložil ho nabíhajícímu Nordinu Amrabatovi. Tentokrát Velthuizen neměl šanci a hosté šli o vedení - 0:1.

Druhý poločas, respektive jeho začátek, patřil spíše domácím. Ti se rvali o vyrovnání, kterého se dočkali v 65. minutě. Aktivní Hofs se popral o balon, uvolnil se a nacentroval na volného Niklase Tarvajärviho. Ten si zpracoval přesný balon a nekompromisně zakončil.

Domácí nakonec mohli brát všechny tři body, když Julian Jenner našel znovu Hofse, ten předal Tarvajärvimu, který se druhé branky ale nedočkal.

Po remíze 1:1 odjíždí PSV dozajista zklamáno. Na vedoucí AZ ztrácí již 9 bodů.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSV dneska stoprocentně vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Stevens ven OKAMŽITĚ!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele