základní část, 33. kolo
03.05.2009 14:30 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Heracles Almelo 1:0

Vittese zvládlo domácí utkání proti Heraclesu a zvítězilo 1:0. Domácím tak stále žije naděje na evropské poháry narozdíl od hostů, kteří musí bojovat o záchranu do posledního dechu.

Utkání začalo spíše pomalejším tempem a oba celky vyčkávaly na chybu svého soupeře. Hosté si navíc uvědomovali důležitost celého utkání. První větší šance tak přišla v 15. minutě a to z kopaček domácích hráčů. O první závan se postaral Rogier Molhoek, který svůj dobře kopnutý přímý kop poslal přímo na branku hostujícího brankáře Martina Pieckenhagena, který byl nucen vytáhnout kvalitní zákrok a střelu zněškodnil. O pár minut později se však před branou Heraclesu znovu objevili domácí hráči a dobrou střelou se tentokrát prezentoval Lasse Nilsson, ale ani on nedokázal otevřít brankový účet utkání. Hosté se s blížím se koncem poločasu také dostali do hry a po dobré souhře ve středu hřiště se objevil v dobré střelecké pozici hostující Ricky van den Bergh, ale jeho dobrou střelu s přehledem chytil domácí brankář Piet Velthuizen.

Druhý poločas začal stejně jako celé utkání. Oba celky vyčkávaly a fotbal nebyl nijak příjemný pro oko diváka. Nakopávané míče za obranu a spíše tvrdé střety uprostřed hřiště. To vše trvalo až do 74. minuty. V té se dobře uvolnil domácí Santi Kolk a přesným centrem našel volného Nilssona, který neváhal a okamžitě poslal Vitesse do vedení. Hosty očividně tato branka zasáhla a jen těžko hledali odpověď. Stejná dvojice v řadách domácích mohla zvýšit vedení v samotném závěru, avšak tentokrát byl hostující brankář na správném místě.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele