základní část, 32. kolo
26.04.2009 14:30 CET
6 : 1
(1:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Utrecht 6:1

Vitesse uštědřilo tvrdou lekci Utrechtu, který útočí na evropské poháry. Jeho plány však dnes vzaly jaksi za své, když si z Arnhemu odváží šestigólový příděl. Dva zápasy před koncem sezony ztrácí Utrecht na pohárové pozice dva body.

Přitom po prvním poločase to na brankové hody nevypadalo, Vitesse po brance Hofse ze samého závěru vedlo jen 1:0. Poté však přidalo dalších pět branek a jasně zvítězilo.

Jak již bylo řečeno, první poločas přinesl jen jedinou branku. Ve 45. minutě do vzdálenějšího rohu přesně vypálil Nicky Hofs. V 61. minutě ten samý hráč centroval a hlavičkou na 2:0 zvýšil Claudemir. Brazilský záložník udeřil podruhé hned o minutu později a za další tři minutky už na světelné tabuli svítilo skóre 4:0.Čtvrtou branku vsítil po Nilssonově pasu Verhaegh.

Tři branky v rozmezí čtyř minut tak definitivně rozhodly o porážce Utrechtu. V 70. minutě sice snížil Hans Somers, ale hostům to bylo pramálo platné. V poslední desetiminutovce navíc ještě po brance přidali Büttner s Van der Struijkem.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele