základní část, 29. kolo
05.04.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - BV De Graafschap 0:0

Nudné utkání s málo šancemi. Tak by se dal nazvat souboj mezi Vitesse a De Graafschapem. Utkání také po zásluze skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Samotný začátek zápasu patřil podle papírových předpokladů domácímu Vitesse. To se zásluhou aktivního Ricky Van Wolfswinkela dostávalo často do blízkosti hostující branky a hrozilo slibnými střeleckými pozicemi. Ani jedna z jeho střel se však v úvodu neujala.

Proto se o slovo přihlásil hostující Lasse Nilsson, jeho dobrou hlavičku však dobrým zákrokem zlikvidoval domácí brankář Piet Velthuizen. Poté přišly dvě šance domácích, které vedli Van Wolfswinkel a Nicky Hofs. Obě však ztroskotaly na dobře organizované obraně hostů.

Tím skončil první poločas bez branek 0:0. Druhý poločas byl plný očekávání, že přijdou nejen lepší akce, ale hlavně brankové příležitosti. O tu se těsně po změně stran postaral hostující Stijn Wuytens, avšak domácí brankář byl na místě.

Poté však přišel okamžitý herní útlum na obou stranách. Nakopávané balony za obranu a strkanice uprostřed hřiště. Fotbal bez určitého systému byl nejen nelíbivý, ale hlavně neúčinný. Z toho se snažil vymanit domácí Santi Kolk, který s dobrých dvaceti metrů pálil těsně nad.

O další dobrou šanci se poté postaral hostující Joep Van Den Ouweland. Ten se postaral o bránícího obránce, obešel jej a technickou ranou prověřil pozornost domácího brankáře. Ten byl však na místě a změnu stavu nedovolil. Utkání poté skončilo bezbrankovou remízou 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele