základní část, 20. kolo
30.01.2009 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Roda JC - Heracles Almelo 3:1

Díky skvělému vstupu do druhé půle bylo rozhodnuto o vítězi již necelých čtyřect minut před koncem zápasu. Před propadající se Heracles se v sobotu teoreticky mohou dostat tři celky, což by zapříčinilo pád na 14. příčku právě před Rodu.

Hosté začali aktivně a také si vypracovali první šanci. Jenže střelu Mark-Jana Fleederuse ze čtrnácti metrů pokryl Castro. V 15. minutě našel na druhé skvělým centrem Bodor obránce Adda, kterého si ve vápně nikdo nevšímal. Střela levečkou však dala znát, co je jeho hlavním povoláním na hřišti. Když o pět minut později vychytal Castro Hakolu, přišla pro domácí veledůležitá první trefa. Předtím neúspěšný Addo tentokrát místo nohy volil hlavičku a zblízka nedal žádnou šanci brankáři Pieckehagenovi. To pro diváky bohužel znamenalo vše z první půle.

Nástup do druhé půle byl v podání domácích opravdu drtivý. Hned v páté minutě rozehrával Hadouir rohový kop, ze kterého vybídl k hlavičce Opera a ten se nemýlil. Uběhly pouhé tři minuty a právě Oper společně s Janssenem dostal míč do vápna, kde Cissé usměrnil míč do branky potřetí. Šanci na snížení a vrácení jiskřičky naděje odmítl po hodině hry Van der Bergh, když zblízka nedokázal překonat domácího brankáře. Roda nemusela nikam spěchat a Heracles byl v útoku často bezradný. Až minutu před koncem řádné hrací doby uběhl po pravé straně Paddy John a svým centrem našel českého útočníka Schulmeistera, který po dvaceti minutách na hřišti alespoň snížil hrozivou porážku.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele