základní část, 26. kolo
08.03.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roda JC - FC Utrecht 0:0

Velice nudné utkání bylo k vidění na Parkstad Limburg Stadion, kde se proti sobě v rámci utkání 26. kola Eredivisie postavily domácí Roda a hostující Utrecht.

Začátek utkání patřil mírně hostujícímu Utrechtu, od kterého se také čekalo, že po celý zápas bude útočit na vítězství, ale opak byl pravdou. Hostující celek se sice v 18. minutě propracoval k většímu tlaku, avšak branku z něj nevytěžil.

V jedné ze šancí se objevil hostující Cedric van der Gun, který si vzal míč na vlastní polovině a namířil si to ihned do pokutového území soupeře. Díky dobré technice se van der Gun dostal až do těsné blízkosti domácí branky, kterou hájil Bram Castro, který proti jeho pokusu předvedl chvályhodný zákrok.

Domácí se do hry dostali až ve druhém poločase. Uběhlo pár minut od začátku druhého dějství a do dobré šance se dostal Sekou Cisse. Ten si udělal místo pro střelu, avšak do jeho pokusu se výborně položil bránící Mihai Nesu.

Poté o sobě dal vědět i domácí Boldiszar Bodor, ale bránící Nesu byl znovu na místě, aby zachraňoval svůj tým.

Bodor si však nedal říct a stále dotíral. O pár minut později se znovu dostal do dobré pozice, ale tentokrát jeho střela mířila hodně mimo branku.

Blížil se konec zápasu a oba týmy jakoby se snažily udržet alespoň remízový stav. Proti byl však Anouar Hadouir, ten se svou zdravou agresí dostal až před hostující branku. Ovšem proti jeho pokusu se postavil brankář Wesley De Ruiter, který udržel bezbrankovou remízu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele