základní část, 9. kolo
01.11.2008 19:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - Willem II 2:0

Fotbalisté PSV Eindhoven zásluhou přesvědčivé výhry nad Tilburgem v poměru 2:0 poskočili na čtvrté místo tabulky.

Lepší start do utkání si ani domácí mužstvo přát nemohlo. Centr Dzsudzsaka si do vlastní sítě srazil Arjan Swinkels a nechtěně tak vstřelil pro favorita utkání uklidňující branku. Dzsudzsak vzápětí poslal do šance Wuytense, jehož však zastavil výborný zákrok gólmana Aertse. Fotbalisté Eindhovenu i nadále kontrolovali s naprostým přehledem tempo hry a druhý gól mohli vstřelit krátce před koncem úvodní půle, ale centr Marcellise usměrnil Koevermans mimo.

Vzápětí se do velké příležitosti dostal také Affelay, ale reflexivní Aertsův zákrok držel hosty v reálné hře o body. Obraz hry se nezměnil ani po přestávce. První možnost ke skórování měl po šesti minutách Addo, ale výborně zasáhl obránce Veloso a odklidil míč do bezpečí. O výsledku utkání definitivně rozhodl o pár minut později Danny Koevermans, který přehodil daleko vyběhnutého Aertse a zvýšil na 2:0. Tilburg se vůbec nemohl dostat do zápasu a brzy poté mohl inkasovat potřetí.

Dzsudzsak nasměroval centr přesně na Koevermanse, ten ale druhý gól v zápase odmítl. PSV se tedy posunulo na čtvrté místo se ztrátou jediného bodu na Ajax, Willem drží desátou pozici.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele