základní část, 7. kolo
25.10.2008 20:45 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - Roda JC 2:3

Roda Kerkrade šokovala Eindhoven, když na Philips Stadium v rámci sedmého kola porazila tamní PSV a potvrdila, že se jí proti obhájci titulu daří. Vítězství hosty alespoň na chvíli odstrčilo ze sestupových vod, domácím naopak porážka lehce zkomplikovala boj o první pozici.

Roda otevřela skóre po dvaceti minutách poté, co centr z pravé strany za záda brankáře Isakssona sklepl Boldiszar Bodor. PSV se nezmohlo na žádnou kloudnou odpověď a v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky málem podruhé inkasovalo. Nakonec ale Saeijs se Cissem zklamali a do kabin se odcházelo za jednobrankového vedení hostů.

Roda ale ve druhém poločase nenechala soupeře dlouho čekat a po devíti minutách udeřila. Na 2:0 zvýšil Andres Oper. PSV se vrátilo do zápasu po hodině hry, kdy snížil z trestného kopu Dzsudzsák, ale nebylo to nic platné, protože o dalších pět minut později se podruhé trefil Bodor a opět skóre upravil na dvoubrankové vedení Rody. V závěru nakonec ještě snížil Danko Lazovič, ale na víc se již domácí hráči nezmohli a Roda si odváží tři body.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele