základní část, 19. kolo
24.01.2009 19:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - NAC Breda 2:2

PSV Eindhoven pokračuje v bídných výkonech a ani dnes se mu nepodařilo vyhrát. Body si z Philips Stadium odváží zraněními zdecimovaná Breda. Mezi oběma celky je tak stále pouze bodový rozdíl.

Domácí, kteří nyní ztrácí na lídra z Alkmaaru už 15 bodů, šli do vedení ve 14. minutě, kdy Dzsudzsakův centr z pravé strany do branky umístil Carlos Salcido. Od té doby diváci příliš dalších šancí neviděli, vše změnila až 44. minuta. Hostující Nordin Boukhari hlavičkoval směrem k brance a střelec první branky Salcidu míči už jen pomohl překročit brankovou čáru.

PSV mohl strhnout vedení zpět na svoji stranu krátce po přestávce, kdy předvedli dobrou kombinaci Afellay s Bakkalem, ale výsledná střela nakonec skončila mimo branku. Vzápětí opět zahrozili domácí a byla to znovu stejná dvojice, která celou akci vymyslela. Bakkalovu další střelu ale zlikvidoval Jelle ten Rouwelaar. V 75. minutě domácí zaskočil brankou Kolkka, když posunul Bredu do vedení 2:1. O tři minuty později však aktivní Afellay zaslouženě vyrovnal a stanovil konečný stav utkání. PSV tak již potřetí za sebou remizoval.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele