základní část, 5. kolo
04.10.2008 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

PSV Eindhoven - BV De Graafschap 3:0

Danko Lazovič byl hlavním hrdinou utkání mezi PSV Eindhoven a De Graafschapem. Srbský útočník totiž vstřelil dvě branky a výraznou měrou se podílel na výhře svého PSV. V závěru upravil na konečných 3:1 Ibrahim Afellay.

De Graafschap sice začal utkání lépe, ale nedokázal proměnit žádnou šanci. Nejprve v úvodu v dobré pozici zahodil Geert den Ouden a o chvilku později ten samý hráč nedokázal využít zaváhání obránce Salcida a opět zklamal. Toho maximálně využili domácí, respektive útočník Lazovič, který dokázal skvěle využít přesného centru Amrabata a hlavičkou otevřel skóre.

Dosavadní lídr tabulky si upevnil vedení dvě minuty po přestávce a opět u toho byla dvojice Amrabat, Lazovič. I tentokrát našel přesný Amrabatův pas Lazoviče, jenž nemilosrdně prostřelil brankáře Heijbloka. V 79. minutě pak po nádherné kombinaci se střídajícím Koevermansem pečetil výhru Eindhovenu Affelay. Domácí mohli v závěrečných minutách dokonce ještě navýšit skóre, ale již nebyli schopni přesně zakončit. De Graafschap předvedl velice průměrný výkon a pro PSV dnes nebyl velkým soupeřem.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

eidhoven vyhraje bez problemu 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele