základní část, 20. kolo
01.02.2009 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - Feyenoord Rotterdam 1:0

Další neúspěch si připsali hráči Feyenoordu Rotterdam, když nezvládli své vystoupení na půdě Nijmegenu a podlehli tamnímu NEC těsně 0:1.

Domácí jasně ukázali svou představu o podobě utkání už samotným zahájením utkání. Od úvodního hvizdu vlétlo se NEC snažilo být aktivnější a vytvořit si souvislejší tlak.

Běžela 25. minuta a před brankou hostí se začali konečně dít velké věci. Nejprve se do slibné pozice dostal Lasse Schone, toho však výborným zákrokem vychytal brankář Henk Timmer. Ten se činil i o pár chvilek později po dobré střele, kterou vyslal Jhon van Beukering.

Feyenoord měl velkou šanci na konci prvního poločasu. Kevin Hofland popoběhl s míčem do strany a dobrou přihrávkou našel rozeběhnutého Roye Makaaye. Ten se prodral až do dobré střelecké pozice a svou ranou nechal vyniknout Gabora Babose, který jeho pokus vytáhl pomocí perfektního zákroku.

Babos se znovu vytáhl o pár okamžiků později, kdy tvrdou pumelici Diega Biseswara vyrazil těsně nad břevno.

Poté skončil první poločas a diváci se mohli těšit na dějství číslo dvě. Určitě si v té chvíli každý přál, aby k už tak dobrému utkání přibily jenom branky.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. Postupně se tlačili před pokutové území soupeře, avšak hosté se dobře a hlavně účinně bránili.

Utkání se blížilo ke konci a oba celky se smiřovaly s dělbou bodů. Bohužel pro hosty proti byl ke konci aktivní Koenders. Obránce Youssef El Akchaoui, který se vydal na výlet, našel svým centrem právě Koenderse. Ten svou hlavičkou nedal Timmerovi šanci a v poslední minutě poslal svůj celek do vedení 1:0.

Hosté se už do šance nedostali, a tak zápas skončil těsnou výhrou Nijmegenu 1:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele