základní část, 14. kolo
07.12.2008 14:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - FC Utrecht 1:2

Další zápas 14. kola holandské nejvyšší soutěže nám přinesl zaváhání jednoho z papírových favoritů, a to když na domácím stadionu De Gofferta nezvládli svůj zápas hráči Nijmegenu a podlehli hostujícímu FC Utrecht 1:2.

Začátek utkání patřil podle očekávání Nijmegenu. Do první slibné šance se dostal Youssef El Akchaoui po parádní přihrávce Tima Janssena. Svou možnost však nevyužil.

Na druhé straně přišla příležitost, do které se dostal hostující Cedric van der Gun. Ten předložil střeleckou možnost Alimu Boussabounovi. Jeho ránu z 12 metrů však zablokoval Fernández. Odražený balon se dostal k Barrymu Maguirovi, ale ten svou příležitost zahodil a přestřelil.

Běžela 33. minuta a domácí se dostali do dobré pozice otevřít skóre. Janssen se uvolnil po levém křídle a naservíroval svému spoluhráči z útoku. Saidi Ntibazonkiza se do míče opřel se vší silou a z 15 metrů nedal Michelu Vormovi v brance hostí žádnou šanci.

Hosté na to reagovali zvýšením aktivity, a to se jim vyplatilo. Do druhého poločasu vstoupili překvapivě lépe právě oni. Vyvíjeli na svého soupeře tlak, ale vyrovnání nepřicházelo.

Toho se hráči Utrechtu dočkali až v 78. minutě. Zásluhou Simona Cziommera se hosté vrátili zpět do hry.

Později to byli právě hosté, kteří bojovali o plný bodový zisk. Zápas se blížil ke konci a všichni na hřišti i mimo něj se smiřovali s remízou. Ovšem hosté mají Cedrica van der Guna.

Ten se trefil již v nastaveném čase a poslal tři body do Utrechtu

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele