základní část, 6. kolo
18.10.2008 19:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

NAC Breda - PSV Eindhoven 2:1

Breda si v souboji o první příčku doma poradila s PSV Eindhoven a díky ztrátě Groningenu se vyhoupla do čela. Tam má nyní dvoubodový náskok. Vítězství domácím zařídil vlastním gólem Timmy Simons a Matthew Amoah. V závěru za PSV snižoval Ibrahim Afellay.

Domácí Breda se ujala vedení po třinácti minutách hry, kdy si rohový kop Martijna Reusera srazil do vlastní branky Timmy Simons. V 25. minutě to mohlo být již 2:0, když byl přesným pasem vyslán Anthony Lurling, ale dobrým zákrokem ho nakonec zastavil střídající Francisco Rodriguez. Pár minut před přestávkou pálil mimo Ibrahim Afellay. Poslední slovo ale měla Breda. Kees Kwakman ovšem hlavičkou minul.

PSV se ve druhém poločase zlepšilo, ale Rodriguez pálil vedle a Afellayův pokus zneškodnil brankář Jelle ten Rouwelaar. Hosté nebyli schopni vstřelil vyrovnávající branku a v 87. minutě přišel trest. Tyrone Loran ve spolupráci s Edwinem de Graafem připravil dobrou pozici pro Amoaha, jenž zvýšil na 2:0. V nastaveném čase nakonec ještě korigoval výsledek povedenou individuální akcí Ibrahim Afellay.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele