základní část, 11. kolo
14.11.2008 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - Heracles Almelo 3:0

NAC Breda, tým bojující o celkové prvenství v Eredivisie, znovu potvrdil svou výbornou formu, když porazil rozdílem třídy Heracles Almelo 3:0 a poskočil opět na první příčku.

Po čtvrt hodině hry se jako první do slibné šance dostali hosté, avšak domácí brankář Jelle ten Rouwelaar byl proti. Těsně před koncem prvního poločasu mohl vedení na stranu domácího celku strhnout Cairo, ale jeho střela letěla vysoce nad.

Po začátku druhého poločasu se domácí ujali iniciativy a tlačili se do útoku. V 51. minutě se ve slibné šanci ocitl Kees Kwakman, ale brankář Almela Martin Pieckenhagen skvěle zasáhl.

Do vedení se domácí dostali o tři minuty později, když aktivní Kwakman našel Caira a ten akrobaticky nůžkami zakončil. Svoji převahu potvrdil NAC i v 63. minutě, když znovu Kwakman podržel míč, našel výborně postaveného De Graafa a ten střelou do levého horního rohu Pieckenhagenovi branky zvýšil na 2:0.

V 73. minutě se znovu blýskl Kwakman, když parádní přihrávkou našel nabíhajícího Matthewa Amoaha. Střet útočícího hráče s brankářem Pieckenhagenem posoudil sudí jako penaltový. Pokutový kop s přehledem potvrdil Zwaanswijk a určil tak konečnou podobu výsledku.

V utkání naprosto dominovali domácí hráči a vítězstvím 3:0 si alespoň nachvíli zajistili vedoucí pozici před dvojicí AZ Alkmaar a AFC Ajax.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele