základní část, 14. kolo
07.12.2008 14:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

NAC Breda - ADO Den Haag 0:4

Velké překvapení se zrodilo v Bredě, kde tamní NAC prohrálo vysoko s ADO Den Haag a přišlo o druhé místo v tabulce. ADO zvítězilo 4:0 a ukončilo sérii sedmi proher v řadě.

Navzdory nepříznivým výsledkům z poslední doby vstoupil Haag do zápasu s nečekaným sebevědomím a ujal se vedení hned po devíti minutách. Z levé strany nacentroval míč Soltani a za záda brankáře Rouwelaara ho usměrnil hlavičkující Hoogendorp. Breda mohla okamžitě vyrovnat, ale Gorterova rána z 25 metrů brankou neskončila, brankář Zwinkels totiž vytáhl skvělý zákrok. Zbytek prvního dějství již nebyl příliš záživný, takže se přenesme rovnou do toho druhého.

Druhé pětačtyřicetiminutovce dominovalo opět ADO a to ještě více než v té první. První varování vyslal do tábora domácích v 58. minutě Hoogendorp, když obešel brankáře Rouwelaara, ale pak trefil tyč. O deset minut později už ale branka domácích neodolala, Cornelisseho centr zužitkoval Knopper a poslal Haag do dvoubrankového vedení. Ten samý hráč se trefil i v 80. minutě, když dorážel vyraženou Soltaniho střelu. Za stavu 3:0 už bylo v podstatě rozhodnuto a jasné vítězství ADO nakonec pět minut před koncem pečetil nechytatelnou ranou Soltani.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele