základní část, 13. kolo
29.11.2008 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Willem II 1:0

Domácí Herakles se v tomto utkání 13. kola Eredivisie vrátil na vítěznou cestu, když porazil papírově lepší Willem II.

V prvním poločase hráli jednoznačně lépe hráči hostujícího celku. Ohledně domácích stojí za zmínku akce Rickyho van den Bergha, který krásně našel Tima Breukerse. Ten se rozhodl pro střelu, s tou však Maikel Aerts počítal a bez problému ji uklidil do své náruče.

Na druhé straně zahrozila střela Saida Ibrahima Kargboa, který po přihrávce Saida Boutahary mířila nebezpečně mezi tři tyče. Připravený Martin Pieckenhagen neměl s jeho pokusem větší problém. Největší šanci prvního poločasu poté měl hostující Mehmet Akgun. Ten však svou šanci z přímého kopu zahodil.

Ve druhé polovině bylo viditelně znát rapidní zvýšení kvality obou mužstev. Avšak ani jeden celek nedokázal své šance proměnit v branku. Do slibné šance se dostal Akgun, jeho střela byla však zblokována. Na druhé straně vystrašil Aertse střílející Willy Overtoom.

O pár minut později, v 67. minutě, získal balon van den Bergh. Pohrál si s bránícím protihráčem a poslal Overtooma do souboje jeden na jednoho z hostující brankářem. Ten svou šanci využil a otevřel skóre ve prospěch domácího Almela.

Hosté pak vrhli všechny své síly do závěrečného náporu. V 77. minutě se mohl Tilburg dočkat vyrovnání, když se ke střele dostal Leonardo Henrique Veloso. Jeho parádní střelu ale Pieckenhagen zastavil na poslední chvíli.

Zápas skončil vítězstvím domácích 1:0 a poskočili na 11. pozici. Hosté zůstávají na 7. místě.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele