základní část, 15. kolo
14.12.2008 14:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Heracles Almelo - Sparta Rotterdam 2:1

Další utkání holandské Eredivisie nám přineslo vyrovnaný souboj dvou podobných týmů, ve kterém se lépe ukázali domácí, když porazili 2:1 hosty ze Sparty Rotterdam.

O první drama v zápase se postarali hráči Almela, když ve 14. minutě nastřelil Ricky van den Bergh z přímého kopu břevno.

Ale byli to hosté, kteří se dostali ve 28. minutě do vedení, když vstřelil vedoucí branku Erik Falkenburg, který svou střelou nedal Martinu Pieckenhagenovi žádnou šanci.

Domácí však nešli do kolen a ještě do poločasu se pokusili o vyrovnání. S koncem první půle se stupňoval jejich tlak, který přinesl zasloužené ovoce, když se mezi obránci uvolnil Jan Wuytens a svou střelou vyrovnal.

To evidentně hosty překvapilo a do druhého poločasu vkročili příliš opatrně. Toho znovu využili domácí a v 50. minutě otočili zápas zásluhou Rickyho van den Bergha.

Hosté se však přes tohle dokázali přenést a snažili se vyrovnat. Do šance se dostávali především střelami ze střední vzdáleností, nejvíce se ujala střela van den Bergha z 30 metrů. Ta však pozorného Haralda Wapenaara nepřekvapila.

Další slibnou příležitost měl domácí Everton Ramos da Silva, jenže ani on nebyl v souboji s hostujícím brankářem úspěšný.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele