základní část, 29. kolo
04.04.2009 19:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Heracles Almelo - SC Heerenveen 1:1

Heerenveen po prohře na De Graafchapu podruhé zaváhal. Tentokrát na hřišti Heraclesu Almelo, kde nezvládl závěr zápasu a pouze remizoval 1:1.

Úvod zápasu patřil jednoznačně hostujícímu favoritovi, který se do svého soupeře zakousl od samého začátku. První velká šance však přišla až v 16. minutě. Spolupráce, kdy Viktor Elm svou precizní přihrávku našel volného Baka Nielsena, se nakonec ukázala jako branková. Nielsen totiž prokázal perfektní přehled a chladnokrevně zakončil.

Hosté se tak ujali vedení, ale to jim nestačilo. Uběhlo necelých dvacet minut a Heerenveen se znovu tlačil do útoku. Tentokrát však o sobě dost nahlas dal vědět Christian Grindheim, který tvrdou ranou ostře prověřil Martina Pieckenhagena v brance domácích.

Poté se probudili i domácí a teprve ve 40. minutě se postarali o první vzrušení před brankou Heerenveenu. O ten se postaral domácí Mark Jan Fledderus, ale jeho dobrá střela nakonec skončila vysoko nad hostující brankou.

Druhé dějství poté překvapivě patřilo domácím. Ti do poločasu vlétli s novým nádechem a okamžitě začali po hřišti prakticky létat. Svými střeleckými pokusy o sobě dali vědět Ricky van den Bergh, Everton a Fledderus. Avšak ani jedna střela neskončila brankou.

Poté se blížil závěr zápasu a přišla 81. minuta a dobrá střela Fledderuse, která nabrala rychlost a správný směr a zastavila se až v síti hostující branky. Bylo tedy vyrovnáno.

Heerenveen však toto nechtěl připustit a okamžitě začal útočit. Domácí obrana byla pod silným tlakem což nevydržel Kwame Quansah a v samotném závěru viděl červenou kartu. Hosté již tuto situaci nestihli využít a utkání tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele