základní část, 10. kolo
08.11.2008 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - SBV Vitesse 0:0

Heracles Almelo ukončil po dvou zápasech čekání na bodový zisk, a to domácí remízou s Vitesse Arnhem. Hosté díky remíze v Almelo poskočili na 13. pozici a nadále pokračují ve svém tažení, když za poslední tři utkání získali sedm bodů.

Utkání začalo velice opatrně a jako první se dostali do brankové příležitostí hráči hostujícího celku, přesněji Ricky van Wolfswinkel, avšak nedokázal prostřelit brankáře Heraclesu Martina Pieckenhagena.

Hosté nadále pokračovali v tlaku a dominovali začátku utkání, když ve 14. minutě zakombinovala dvojice Nicky Hofs a Santi Kolk, avšak ani tentokrát nebyl domácí brankář pokořen. Pieckenhagen se blýskl znovu ve 38. minutě kdy výborně četl hru a ukázal svojí dobrou formu.

Ve stejném tempu pokračovali hosté i ve druhém poločase. Stávající forma obou týmů byla znatelná už na první pohled na hru. Domácí nestíhali hostující hráče museli se ve většině případech spoléhat na Pieckenhagena. Do další velké šance se dostal van Wolfswinkel, ale mohl svou střelu lépe umístit.

Až po hodině utkání přišla i šance pro domácí celek. Na rohový kop Karima Bridjiho si nejvýše naskočil český zástupce z řad Heraclesu Lukáš Bajer. Jeho hlavičku však hlavou z brankové čáry odvrátil pozorný Claudemir.

Ke konci utkání hosté otevřeli hru a šli si pro tři body, ale byli to domácí, kdo hrozil. Brazilec Everton dostal příležitost strhnout body pro domácí. Jeho přímý volný kop z velice příjemné pozice však letěl o něco výš, než by si hráči a fanoušci Heraclesu přáli.

Poté se do velké příležitosti dostal střídající Sebastian Steur. Jeho střelecký pokus našel pouze náruč brankáře Pieta Velthuizena. Oba týmy se tak musely spokojit s bodem a rozešly se smírně po remíze 0:0.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele