základní část, 22. kolo
07.02.2009 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - NEC Nijmegen 1:1

Heracles zvládl konec utkání na domácím hřišti a díky brance Vojtěcha Schulmeistera si z Almela Nijmeen odváží pouze bod za remízu 1:1.

Do první slibné šance se dostali hned v úvodu utkání překvapivě hosté a ve 13. minutě mohl Almelo poslat do vedení svou střelou Ricky van den Bergh. Jeho pokus však Gabor Babos v brance hostů dokázal chytit.

Van den Bergh vyzkoušel své štěstí znovu těsně před koncem prvního poločasu. Tentokrát si však k brankáři NEC došel blíže, ale ani tento pokus na Babose nestačil.

Před koncem prvního dějství se do slibné šance dostali také hráči Nijmegenu a to zásluhou dobrého přenesení hry od Rachida Bouaouzana. Ten výborně našel volného Tima Janssena, který se svým zakončením nerozpakoval, prostřelil Martina Pieckenhagena a poslal hostující celek do vedení.

Heracles však nesložil zbraně a do druhé půle šli s jasným cílem srovnat stav zápasu. Hned v 51. minutě se snažil se stavem něco udělat van den Bergh, avšak i tentokrát stál Babos na svém místě.

V 73. minutě však mohlo být pro Almelo ještě hůř. K míči se znovu dostal Janssen, ale s jeho hlavičkovým pokusem s Pieckenhagen poradil.

Blížil se konec zápasu a Heracles se dostával do souvislejšího tlaku. K míči se dostal český mladíček Vojtěch Schulmeister, který si vyměnil míč s da Silvou a svou střelou vyslal nechytatelný projektil přímo na Babosovu branku. Hostující brankář proti této střele neměl sebemenší šanci a tak se domácí mohli radovat z vyrovnávající branky.

Krátce poté byl zápas ukončen a Almelo si doma vybojovalo cenný bod za remízu 1:1 s NEC Nijmegen.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele