základní část, 24. kolo
21.02.2009 19:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - AZ Alkmaar 0:2

Mounir El Hamdaoui vystřelil Alkmaaru pohodlné vítězství v Almelu. AZ tak má nyní na čele náskok už 12 bodů, ale Twente má ještě zápas k dobru. Heracles zůstává pět bodů na pásmem sestupu.

První poločas nemohl oku diváka vůbec lahodit, jelikož domácí si usmysleli, že budou bránit a vydolují alespoň bod. Nakonec to byl Heracles, kdo měl první šanci, ale Van den Berghovu hlavičku zlikvidoval Romero. Hra postrádala spád a příliš šancí k vidění nebylo. Alkmaar měl tu první až po půlhodině hry, kdy pálil nad branku Dembele. Vedle mířil také Ari.

Hostující favorit nakonec udeřil až sedm minut po přestávce. Vedení na stranu Alkmaaru strhl svou 19. brankou v sezoně kanonýr El Hamdaoui. Domácí rázem museli útočit, pokud chtěli získat nějaký bod. Větší šanci měli po trestném kopu Fledderuse, ale hlavičkující Quansah nemířil přesně, což v podstatě rozhodlo. Alkmaar sice ještě ve velké šanci kvůli selhání Pelleho nerozhodl, ale v posledních minutách upravil na konečných 2:0 El Hamdaoui.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele