základní část, 19. kolo
24.01.2009 20:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - Willem II 1:1

Doslova zázraku se dočkali hráči Feyenoordu Rotterdam, když v utkání proti Willem II dokázali svěřenci Leona Vlemmingse vyrovnat v samém závěru utkání.

Po úvodním hvizdu si více ze hry užívali domácí hráči. Ti doufali, že se dnešním zápasem odpíchnou k lepším zítřkům a napraví tak nepovedený podzim. Bohužel pro ně hned ve 13. minutě při nich štěstí nestálo. Do dobré příležitosti se dostal Roy Makaay, když po rohovém kopu Luigiho Bruinse hlavičkoval do brankové konstrukce.

Na druhé straně o sobě pro změnu dali vědět Frank Demouge a Arjan Swinkels. Ani jeden však nedokázal překonat dobře naladěného brankáře domácích Henka Timmera.

Poté se o slovo přihlásil domácí kapitán Giovanni van Bronckhorst. Ten obešel přes jednoho obránce a tvrdou ranou zaměstnal brankáře hostí Maikela Aertse. Ten však své čisté konto hájil dále.

Druhý poločas začal lépe pro hostující barvy. Běžela 51. minuta a k míči se dostal Said Boutahar a nikým neatakován vyslal do výborné pozice Jense Jansena. Ten si se zakončením věděl rady a poslal Willem II do jednobrankového vedení.

Rotterdam však nesložil zbraně a okamžitě začal bojovat o vyrovnání. V krátkém sledu za sebou zaútočili postupně van Bronckhorst, Theo Lucius a Diego Biseswar. Ani jeden z nich však nedokázal překonal výborného Aertse.

Nápor domácích nabíral na intenzitě, avšak hostující brankář dostával všechny příznivce Feyenoordu do hlubokého zármutku. Zdálo se, že ani jeden z hráčů Rotterdamu nenajde recept jak překonat famózního Aertse.

Domácí se však dočkali zázraku a to v posledním možném okamžiku. Běžela 93. minuta a Biseswar svým parádním rohovým kopem našel volného Sloryho a ten Aertse již překonal.

Domácí tak našli svého hrdinu a vydřeli si tak remízu 1:1, která jim však nikterak v postavení v tabulce nepomohla.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele