základní část, 21. kolo
04.02.2009 20:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - Sparta Rotterdam 1:0

Rotterdamské derby vyznělo lépe pro Feyenoord, který si díky brance Diega Biseswara připsal důležité vítězství. Sparta tak zůstává v oblasti vysokého ohrožení sestupem, Feyenoord trochu unikl.

Hned první výraznější akce dnešního duelu skončila brankou. Přesně se trefil Diego Biseswar, 20letý mladík, jenž se po hostováních v jiných týmech Eredivisie nyní snaží prosadit v kádru Feyenoordu. Domácí borec využil Nieveldova centru a propálil brankáře Cassia Ramose. Obrana Sparty se dožadovala odpískání ofsajdu, ale nebyla vyslyšena. Feyenoord mohl přidat druhou branku vzápětí, ale tentokrát hlavičku Jona Dahla Tomassona zneškodnil Kevin Strootman. Deset minut před přestávkou měl příležitost Arne Slot, ale na poslední chvíli byl zastaven Kevinem Hoflandem.

Větší ohrožení domácí branky přišlo ve druhém poločase, ale trestný kop Erika Falkenburga jen těsně minul branku. Na druhé straně hrozil střelec jediné branky Biseswar, ale zklamal hned dvakrát. Sparta si nakonec přeci jenom mohla dojít pro remízu, ale Johnovu střelu zastavila tyč.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kraca

Dnes Feyenord zabere

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 BUDOU VÉST ALE NEDOTÁHNOU TO DO KONCE!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele