základní část, 19. kolo
25.01.2009 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Volendam - ADO Den Haag 0:1

Souboj nováčků mezi Volendamem a Den Haagem vyzněl lépe pro ADO a tak se hráči hostů mohli radovat z vítězství 0:1.

Do utkání lépe vkročili hráči hostujícího celku, avšak po pár minutách s hra srovnala a utkání se změnilo v boj o střed hřiště. Fanoušci na Kras Stadion marně čekali na krásný fotbal. Dočkali se pouze urputného bránění a šancí se prakticky nedočkali.

První vážnější šanci měl domácí hráč Jack Tuyp. Ten se dostal až do šestnáctky soupeře a svou střelou pořádně vyděsil Zwinkelse v brance hostů.

To bylo v prvním poločase vše a všichni přítomní se těšili, co jim přinese poločas druhý. Ten začal lépe pro hostující barvy. Berry Powel se blýsknul parádní individuální akcí a v 73. minutě mohl otevřít brankové skóre. Proti byl však domácí brankář Verhoeven, který bravurním zákrokem držel stav 0:0.

Uběhli ovšem pouhé tři minuty a hosté se znovu drali do bankové příležitosti. Míče se zmocnil Immers a předložil lahůdkovou přihrávku přímo do kopaček Buijse. Ten se nerozpakoval a svou střelou poslal Den Haag do vedení. Volendam se pokoušel okamžitě odpovědět, ale tvrdou ránu Meijerse dobře zablokoval brankář Zwinkels.

Poté byl zápas ukončen a hosté se mohli radovat na důležitým vítězstvím 0:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele