základní část, 19. kolo
25.01.2009 14:30 CET
3 : 3
(3:2)

Reportáž

FC Utrecht - Sparta Rotterdam 3:3

V dalším nedělním utkání mezi Utrechtem a Spartou Rotterdam si fanoušci mohli vychutnal brankovou přestřelku, když oba celky vstřelili po třech gólech a rozešli se smírně po remíze 3:3.

Do utkání doslova vlétli hostující sparťané a už v 6. minutě zásluhou Kevina Strootmana šli po jeho parádní střele do vedení. To si však neužili příliš dlouho a po následujících šesti minutách se domácí dočkali vyrovnání. Silberbauer si na hranici šestnáctky zpracoval míč a svou střelou po zemi k tyči vyrovnal.

Běžela 20. minuta a domácí znovu útočili. Tentokrát měl ostrými nabito van der Gun, který svou přesnou ranou nedal hostujícímu brankáři Varkevisserovi žádnou šanci.

Další gólová akce přišla ve 37. minutě. Arne Slot si s míčem pohrál, pak prošel přes dva bránící hráče a přesnou přihrávkou našel volného Godeeho, který lehce překonal Vorma v brance domácích.

Domácí odpověď však přišla okamžitě. Uběhly necelé dvě minuty a do šance se vrhl Loic Loval. Ten svou indivudální akcí zesměšnil tři bránící hráče a přesnou střelou stanovil poločasový výsledek 3:2 pro domácí.

Tlako hostů po přestávce postupně rostl a v 68. minutě se dostavil i kýžený výsledek. Po dobré individuální akci pravého záložníka si do volného prostoru naběhl Poepon a hlavičkou stanovil konečné skóre 3:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele