základní část, 7. kolo
26.10.2008 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - NAC Breda 0:0

Breda prováhala možnost probojovat se do čela tabulky, když ztratila body v Utrechtu. Diváci branku na Nieuw Galgewaardu neviděli a obě strany tedy braly po bodu. Blíže měli ale dnes k vítězství určitě hráči Utrechtu.

Utkání ovlivnily především klimatické podmínky a podmáčený trávník nedával fotbalistům příliš prostoru ke kombinaci. Jedna z nich ale nakonec přišla v 17. minutě, kdy se na brankáře Jelle ten Rouwelaara řítil Tom Caluwé. Domácí útočník ale v akci jeden na jednoho zklamal. Brankář hostí předvedl další dobrý zákrok o deset minut později, tentokrát likvidoval střelu Loice Lovala. Štěstí měl při dorážce Silberbauera, jenž nebyl schopen umístit míč mezi tři tyče.

Breda sice po téměř celý první poločas tahala za ten kratší konec, ale nakonec to mohla být právě ona, kdo v závěru úvodního dějství vstřelí první branku. Rob Penders v pokutovém území hlavičkou prodlužoval na Matthewa Amoaha, jenž zakončoval rovněž hlavičkou, ale branku přestřelil.

Druhý poločas byl ještě nudnější než ten první, když větším soupeřem byl fotbalisty byl spíše trávník než samotný protivník. Hrstku šancí si nakonec vytvořil Utrecht, ale Loval branku přestřelil, a v 68. minutě nezacílil hlavičkou přesně ani Alje Schut. Breda směrem dopředu nepředvedla vůbec nic a domácí si tak alespoň dokráčeli pro třetí čisté konto na domácí půdě.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele