základní část, 15. kolo
14.12.2008 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - FC Volendam 0:0

V nedělním utkání mezi FC Utrecht a nováčkem z Volendamu nedokázali domácí potvrdit roli favorita a po bezbrankové remíze 0:0 se museli spokojit pouze s bodem.

Do první vážnější šance se dostali domácí již v deváté minutě zásluhou Sandera Kellera. Ten však svou možnost nevyužil a branku hostů výrazně neohrozil. Pár okamžiků na to se ke slibné střelecké pozici dostal Loic Loval. Svou střelu však neumístil dostatečně přesně, a tak stav byl stále 0:0.

Volendam na tyto dvě slepené šance reagoval ve 26. minutě, když se uvolnil Melvin Platje. Ale ani on svou šanci nevyužil.

Blízko k otevření brankového účtu měl hostující Dominique van Dijk, který využil zaváhání Aljeho Schuta. V hlavičkovém souboji vyhrál, ale v souboji s brankářem Michelem Vormem se již prezentoval jako poražený.

Do druhého poločasu pak vstoupili lépe domácí, ale nedostali se do žádné větší šance. Patovou situaci mohl prolomit v závěru utkání Michael Silberbauer, který utekl všem bránícím hráčům Volendamu, avšak svou střelu namířil pouze do boční sítě.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele