play off o Evropskou ligu - semifinále - 1. zápasy
16.05.2009 20:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - FC Groningen 3:3

V prvním kole baráže o Evropskou ligu se proti sobě postavily Utrecht a Groningen a rozhodně se bylo na co dívat. Domácí Utrecht třikrát vedl, ale na každou jeho branku vždy dokázal odpovědět Marcus Berg, který tak zaznamenal hattrick a zařídil konečné skóre 3:3.

Přestože byl Groningen pasován v tomto dvojzápase do role velkého favorita, už po šesti minutách na stadionu Nieuw Galgewaard prohrával. Leroy George připravil míč ve vápně pro Tima Cornelisseho, jenž se svou pravačkou nemýlil. Ve 12. minutě na druhé straně poprvé zahrozil Marcus Berg, tentokrát však ještě mířil nad břevno. Vše si napravil o sedm minut později, když obešel Kellera a zavěsil. Utrecht se mohl znovu dostat do vedení po centru Skouboa a následné střele Silberbauera, ale jeho projektil branku netrefil. Svou šanci zahodil i Berg.

Domácí si nakonec druhou branku schovali na 48. minutu. Skoubo vyslal Georgeho, který přesně zakončil. Z vedení se ale Utrecht neradoval ani minutu. Nádhernou střelou se po Hollově centru znovu prosadil Berg. V 61. minutě si role vyměnili aktéři, kteří stáli za druhou brankou Utrechtu. Tentokrát totiž nahrával George a branku střílel Skoubo. Domácí tedy už potřetí v zápase vedli. Jenže ani nyní se Groningen nevzdal a díky produktivnímu Bergovi v 75. minutě vyrovnal. Více branek již nepadlo a do odvety je situace po remíze 3:3 otevřená.

Autor: Ondřej Holzman / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele