základní část, 21. kolo
04.02.2009 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Utrecht - BV De Graafschap 3:0

Zápas mezi Utrechtem a De Graafschapem by se dal nazvat jako one man show Cedrica van der Guna, který zápas rozhodl hattrickem. Nebylo by ale spravedlivé alespoň nezmínit ještě jednoho muže z domácího týmu. Záložník Simon Cziommer totiž Van der Gunovi na všechny tři branky přihrál.

První branku si odchovanec Ajaxu Amsterdam Van der Gun připsal v 31. minutě, když hlavou vymetl pravý horní roh hostující branky. Těsně před přestávkou se prosadil domácí forvard podruhé. Znovu centroval Cziommer a Van der Gun uklidil míč do sítě tentokrát pravou nohou.

Za hosty hrozil jen host z Chelsea Ben Sahar, jenž se prezentoval skvělým průnikem až z vlastní poloviny, který ovšem bohužel pro svůj tým zakončil střelou vedle branky.

Šanci vrátit se do zápasu měl De Graafschap v 55. minutě. Den Ouden ovšem tváří v tvář Vormovi trefil pouze tyč. Další hlavička Van der Guna po dalším perfektním centru Cziommera pak v 81. minutě určila konečný výsledek utkání.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele