základní část, 6. kolo
18.10.2008 18:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Twente - Heracles Almelo 2:0

První porážky v letošní sezóně se dočkali fotbalisté Heraclesu, kteří vinou nezvládnutého závěru nestačili na Twente a podlehli mu 0:2.

Svěřenci kouče Heerkese tvořili svou sérii neporazitelnosti především na základě častých remízových výsledků a dá se říct, že bylo pouze otázkou času, kdy přijde jejich první porážka. Vstup do utkání vyšel lépe domácím hráčům. Hned v úvodu hlavičkoval těsně nad po centru Elii Denneboom a poslal tak hostům první varování.

Velkou příležitost ke skórování měli hosté ve 22. minutě, ale dalekonosná rána Douglase skončila pouze na tyči Boschkerovy brány. Těsně před koncem první půle mohl poslat favorizované Twente do vedení Cheik Tiote, ale ani jemu se rozvlnit síť soupeřova týmu nepovedlo.

Domácí vstoupili do druhé poloviny utkání s cílem vstřelit rychlou branku. Další nepřesnou hlavičkou z dobré pozice se prezentoval Denneboom. Velkou možnost měl o pár chvil později Kenneth Perez, když centroval Elia a úplně osamocený dánský záložník hlavou trestuhodně minul. Hosté vzápětí odpověděli, ale ani pokus Evertona gólem neskončil.

Rozhodnutí padlo devět minut před koncem. Centr Ronnieho Stama doputoval až k Douglasovi, ten se otočil s míčem a našel úplně osamoceného Arnautoviče, jehož střela skončila až v levém horním rohu Pieckenhagenovy branky. Hosté se sice pokoušeli o odpověď, ale střela van den Bergha skončila přímo u gólmana Boschkera. V samotném závěru ještě našel N'Kufo nabíhajícího Eliu a ten svým čtvrtým gólem v sezoně upravil konečný výsledek na 2:0 pro Twente.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele