základní část, 24. kolo
21.02.2009 21:10 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Groningen - PSV Eindhoven 0:1

Groningen držel celý zápas s obhájcem titulu krok, jenomže v poslední minutě se trefil střídající Danko Lazovič, obral domácí o dlouhou sérii neprůstřelnosti a zároveň o všechny body.

Utkání začalo asi s 25 minutovým zpožděním, protože na stadionu Euroborg odešel hlasový systém, takže nebyl slyšet hlasatel. Když hra konečně začala, obtížný terén nedovoloval hrát příliš dobrý fotbal. První šanci si připsali domácí, ale hlavičku Marcuse Berga lapil brankář Isaksson. Na druhé straně se snažil prostrčit na Dannyho Koevermanse Afellay, ale obrana Groningenu míč odvrátila. Největší šanci měl pravděpodobně v závěru prvního dějství domácí Gonzalo Garcia, jemuž míč na proti noze poslal Granqvist, ale Garcia branku přestřelil.

Groningen hrozil znovu v 66. minutě, ale ani tentokrát při něm nestálo štěstí. Marcus Berg nastřelil pouze tyč. Sedm minut před koncem udělali hosté klíčový krok duelu, když místo Dannyho Koevermanse přišel Danko Lazovič. O dvě minuty později se na hřišti objevil ještě Stefan Nijland a byla to právě tato střídající dvojice, která zajistila PSV rozhodující branku. Culina vyhrál v záloze míč, poslal ho na Nijlanda, jehož pas byl hlavičkou poslán za záda Luciana. Groningen již nestačil odpovědět a prohrál 0:1.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele