základní část, 23. kolo
15.02.2009 14:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FC Groningen - Heracles Almelo 2:0

FC Groningen potvrdil v zápase proti Heraclesu Almelo roli favorita a na vlastním stadionu zdolal svého soupeře 2:0.

Byli to právě domácí, kteří se postarali o první šanci zápasu. Osamocený Danny Holla si křikl o míč, který okamžitě dostal, avšak svou střelou nijak brankáře Martina Pieckenhagena v brance hostí neohrozil.

To o pár minut později o sobě dal vědět Evgeniy Levchenko. Ten si výborně připravil míč ke střele, kterou pak poslal těsně nad břevno hostující branky.

Nicméně, Heracles se nenechal zatlačit pouze k bránění a zásluhou Juhy Hakoly se dostal do výrazné šance, kterou však s přehledem vyřešil domácí brankář Luciano.

Běžela 39. minuta a ke slovu se znovu dostali domácí, přesněji Gonzalo García-García. Ten se nerozpakoval ani minutu a svou střelou překvapil hostujícího brankáře a poslal domácí do jednobrankového vedení.

Uběhly necelé tři minuty a o další rozruch v blízkosti Pieckenhagenovy branky se postaral Marcus Berg, který si naskočil na přímý kop a poslal domácí těsně před poločasem do vedení 2:0.

Druhá polovina byla již méně rušná a za zmínku stojí akce ze začátku druhého dějství, o kterou se postaral svou parádní střelou do břevna hostující Ricky van den Bergh. Výsledek mohl ještě před koncem kosmeticky upravit Holla, avšak jeho průnik středem hřiště a následná střela nenašla svůj cíl.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele