základní část, 4. kolo
28.09.2008 14:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 3:1

Fotbalisté Groningenu se zásluhou přesvědčivé výhry nad Feyenoordem udrželi v čele holandské ligy. Proti soupeři, který hrál po většinu utkání v deseti hráčích, diktovali tempo hry a vyhráli naprosto zaslouženě.

Hosté měli mizerný vstup do utkání. Už po deseti minutách totiž přišli o obránce Hoflanda, který po faulu na Marcuse Berga uviděl červenou kartu. Převahu domácích brankově vyjádřil už ve 21. minutě Sepp De Roover, jehož přímý kop z velké vzdálenosti skončil k údivu všech až v za zády Timmera. Vzápětí měl velkou možnost na vyrovnání zkušený útočník Roy Makaay, jenže gólmana Luciana po samostatném úniku nepřekonal. Na druhé straně mohl zvýšit náskok Groningenu Lovre, ale jeho střelu gólman Feyenoordu v pohodě pokryl.

Ve druhém poločase šancí výrazně ubylo, přesto viděli diváci v samotném závěru zápasu ještě tři góly. O první z nich se postaral švédský útočník Marcus Berg, jenž úspěšně zakončil průnik po levé straně hrací plochy. Hosty sice pár minut před koncem vrátil do hry Bahia, který využil přesného centru De Clera, definitivní rozhodnutí však zařídil chvíli poté opět Berg, když dokázal pas Skhodrana přetavit ve třetí gól svého celku.

Autor: Radek Barkman / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele