základní část, 18. kolo
17.01.2009 18:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

BV De Graafschap - Willem II 1:0

V prvním soutěžním utkání se nová posila De Graafshapu Ben Sahar ukázala jako výborný hráč a svým gólem rozhodla utkání s Willem II.

Okamžitě po zahájení se domácí ujali iniciativy a hned bylo znát, kdože chce v tomto utkání vyhrát. V prvních sedmi minutách postupně zaútočili Schuurman a Luuk de Jong. Ani jeden však nedokázal svůj pokus namířit přesně mezi tři tyče.

Na druhé straně o sobě dal vědět Rens van Eijden. Ten však svou pohotovou střelou pouze protáhl brankáře Heijbloka. Poté přišla sedmnáctá minuta a výborné uvolnění nové posily Sahara. Z obránců Tilburgu si udělal cvičné kužele a umístěnou střelou otevřel brankový stav.

Domácí i přes jednobrankové vedení stále útočili. Důkazem toho byl i následující rohový kop, na který si nejvýše vyskočil de Jong. Jeho hlavička však postrádala potřebnou razanci a brankář Aerts neměl větší starosti.

Hosté se do větších příležitostí začali dostávat až po přestávce. Van Eijden si precizně zpracoval míč a do dobré pozice vyslal Franka Demougeho. Jeho střela však byla příliš slabá a tak Heijbloka maximálně vylekala. Van Eijden se poté znovu dostal do slibné šance, ale ani tentokrát nedokázal překonat připraveného brankáře domácích.

Blížil se konec zápasu a výbornou tečku mohl udělat první střelec Sahar. Ten se po pravé straně dostal až do pokutového území a střelou z úhlu zaměstnal hostujícího brankáře. Jeho střela však za Aertsovo záda nepronikla, a tak zápas skončil vítězstvím domácích 1:0. De Graafshap tedy velice dobře začal své tažení v boji o záchranu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele