základní část, 34. kolo
10.05.2009 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AFC Ajax - FC Twente 1:0

Branka Urbyho Emanuelsona z 60. minuty se nakonec ukázala v zápase mezi Ajaxem a Twente jako vítězná, a proto si amsterdamští z posledního zápasu sezony odnáší tři body.

Brankář Twente Sander Boschker musel poprvé zasahovat v 11. minutě, kdy ho prověřil Miralem Sulejmani. Znovu musel Boschker do akce v 19. minutě, kdy vyrazil Enohovu střelu a ačkoliv se míč odrazil pouze k Sulejmanimu, hostující brankář se mu ještě stihl vrhnout pod nohy a šanci zastavit. Sulejmani se ještě sice dožadoval penalty, ale u hlavního sudího neuspěl.

Ajax se stále snažil vstřelil první branku a blízko byl znovu ve 31. minutě, kdy Alderweireld nastřelil z trestného kopu tyč. Čtyři minuty před přestávkou vyslal Emanuelson Wielaerta, ale ten hlavičkou nezamířil přesně.

Domácí pokračovali v útočení i po přestávce a po hodině hry se nakonec mohli radovat. Přesnou ranou přes zeď se z trestného kopu trefil Emanuelson a vystřelil Ajaxu výhru.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
AjaxFans

Alespon tak,ale sezoná končí s neůspěchem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele