základní část, 11. kolo
15.11.2008 18:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - Willem II 0:1

Willem II Tilburg ukořistil v Haagu tři body až doslova v posledních vteřinách hry, kdy se trefil Frank Demouge. Ten překonal brankáře Boye Watermana, jenže pár minut předtím musel vystřídat zraněného Roberta Zwinkelse. Willem II se posunul na osmou pozici, ADO Den Haag je těsně nad sestupem.

Přitom utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak, kdyby se v úvodu po Knopperově tečovaném trestném kopu trefil Yuri Cornelisse. Jenomže jeho střelu zablokoval hostující Danny Schenkel. Další ránu si vzal pod svojí taktovku sám Knopper, jenž zakombinoval s Cornelissem, ale brankář Maikel Aerts střelu vyrazil.

Hosté svůj první útok rozjeli až po čtvrthodině hry a Boutaharovu střelu musel nohou vyrážet gólman Zwinkels. V další šanci se ocitl Ibad Muhamadu, ale v dobré pozici minul.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté z Tilburgu a domácí mohli děkovat skvělému Zwinkelsovi. Ten nejprve vyrazil Bouraharovu střelu a následně vyběhl proti rozjetému Dannymu Mathijssenovi, jenž poté v tísni pálil mimo. ADO následně zmařilo jednu ze svých mála šancí, nad břevno pálil střídající Hoogendorp. Na hráčích Willemu II bylo vidět, že chtějí vyhrát a devět minut před koncem byli blízko brance, jenže Boutaharův trestný kop ještě v síti neskončil. V 87. minutě musel hřiště po srážce se Schenkelem opustit nejlepší hráč domácích, brankář Zwinkels. Hosté se nakonec přeci jenom dočkali. Ve čtvrté minutě nastavení se zmocnil ve vápně míče dosud neviditelný Demouge a stanovil konečný výsledek utkání - 0:1.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele