základní část, 10. kolo
09.11.2008 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - SC Heerenveen 0:1

ADO Den Haag doma podruhé v sezoně padlo. Přitom v dnešním duelu s Heerenveenem to dlouho vypadalo, že utkání skončí bezbrankovou remízou. O vítězství hostů nakonec v posledních minutách rozhodl Bonaventure Kalou.

Heerenveen mohl hned v úvodu dostat velkou příležitost ke skórování, jenomže faul El Moussaouiho na Paula Henrique hlavní sudí neposoudil jako nedovolený a penaltu nenařídil. Henrique poté vymyslel skvělý pas na Miku Vayrynena, jenž šel sám na brankáře Roberta Zwinkelse, ale neuspěl.

Největší šance domácích přišla ve 36. minutě, ale ani Fabio Caracciolo nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče.

Do druhého dějství vstoupilo lépe domácí mužstvo, ale braknář Steppe zvítězil v obou minisoubojích, s Hursutem Mericem i Yurim Cornelissem. Jak ale minuty přibývaly, aktivita Haagu se začala vytrácet a iniciativu přebírali hosté. Danijel Pranjič v 65. minutě svým centrem překonal brankáře Zwinkelse, jenže Sibonovo zakončení na poslední chvíli vyrazil obránce Kum.

O pět minut později se opět dostal do šance Gerald Sibon, ale tentokrát centrovaný míč ani netrefil, chybělo pár centimetrů. Nakonec to tam ale Heerenveenu přeci jenom padlo. Čtyři minuty před koncem centroval Pranjič a Kalou hlavičkou rozhodl o osudu utkání.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele