základní část, 13. kolo
29.11.2008 19:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

ADO Den Haag - FC Twente 1:2

Twente díky brance Marka Arnautoviče ze závěru zápasu porazilo ADO Den Haag a odsoudilo ho k sedmé porážce v řadě. Vítězné brance hostů předcházela první branka Janssena, na níž ve druhém poločase odpovídal domácí Resodilhardjo.

Svěřenci trenéra Steva McClarena první polovině duelu naprosto dominovali, což potvrdili brzkou brankou. V 9. minutě otevřel skóre tečovanou střelou z trestného kopu Theo Janssen. Dalších více než třicet minut prvního dějství se odehrálo v duchu zahozených šancí Twente. Svou šanci nevyužil Kenneth Perez, jehož dělovka se odrazila od břevna a další tři střely během tří minut zlikvidoval brankář Zwinkels. Prověřili ho N'Kufo, Elia i Arnautovič.

Po útočné první pětačtyřicetiminutovce ovšem přišlo ze strany Twente ve druhém poločase menší polevení, což dalo domácím šanci na vyrovnání. Obranná taktika se Twente vymstila třináct minut před koncem, kdy N'Kufo nedokázal odvrátit Bosschaartův volný přímý kop a Resodihardjo srovnal.

Jenomže o pouhé čtyři minuty později se stav opět měnil. Perez poslal přihrávku Arnautovičovi a australský záložník poslal hosty zpět do vedení. Výsledek 1:2 už vydržel až do konce a Twente se tak posunulo mezi nejlepší čtyřku. ADO může v závislosti na dalších výsledcích spadnout až do pásma sestupu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele