Zidane rezignoval na funkci trenéra Realu Madrid

27.05.2021, 12:37
Aktuality
Zinedine Zidane a Sergio Ramos (© AFP)
Zinédine Zidane odvedl Realu Madrid cenné služby jako hráč i jako trenér a jeho působení v hlavním městě Španělska je už potřetí u konce. Merengues to oficiálně potvrdili ve čtvrtek, francouzský trenér se rozhodl s okamžitou platností rezignovat a ukončit smlouvu platnou do června 2022...

Někdejší záložník za Bílý balet pět let hrával, po rok a půl dlouhé trenérské štaci u rezervního týmu se v lednu 2016 stal trenérem áčka a u kormidla původně vydržel dva a půl roku. V březnu 2019 se následně vrátil a pokračoval v úspěšném tažení, během celého působení dokázal hned třikrát opanovat Ligu mistrů, dvakrát dovedl tým ke španělskému titulu a přidal i triumfy v domácím Superpoháru (2), Evropském superpoháru (2) a na mistrovství světa klubů (2).

Zidane je poměrně hlasitě spojován s odchodem do Juventusu a množí se i jména trenérů, kteří by ho mohli nahradit v Realu Madrid. Jedním z kandidátů je Massimiliano Allegri, v úvahu připadá i kouč rezervy Raúl a po středečních událostech není vyloučen ani příchod Antonia Conteho.

"Musíme respektovat jeho rozhodnutí a ocenit profesionalitu, odhodlání a vášeň, se kterou pro klub v uplynulých letech pracoval," stojí v prohlášení na webu Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net, transfermarkt.de

Komentáře (288)

Přidat komentář
milan78

to měl udělat vloni..

Reagovat
misinho7

sice ta hra bola slaba a casto si siel svoje ale pre mna stale najlepsi mozny trener pre nas, to co dokazal uz mozno nedokaze nik a to co aj teraz stale dokazoval s tym kadrom bolo podla mna uctihodne..skoda

Kto miesto neho? Snad nie Allegri

Reagovat
zidane78

conte?

Reagovat
smazaný uživatel

conte partiro

Reagovat
Vopi11

Reagovat
tr1p

Reagovat
CHONG

Máš pro to nějaký konkrétní důvod nebo je to jenom ta obecně rozšířená fáma, že Allegri hraje neatraktivní fotbal?

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

No třeba taky že dva roky netrenoval a za svou hráčskou i trenérskou kariéru byl vlastně jen v Itálii.

Reagovat
CHONG

OK a kdo je teda lepší varianta - nezkušený Raúl, Low, který klub netrénoval snad dvacet let a velkoklub nikdy nebo primadona Conte, který bude za půl roku vyhrožovat odchodem?

Reagovat
Kokesh

Neříkám, že je to špatná varianta, ale má svoje pro i proti jako snad každý. On je primární problém hlavně v tom, že opět bereme co je volné a dostupné a nejde se za žádným projektem...

Barca po nevydařené sezóně a nejasností jestli zůstane či nezůstane Koeman už má snad podepsaný či nachystaný čtyři nový fotbalisty...a my? Ticho po pěšince...

Reagovat
CHONG

S tím bohužel souhlas, no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Barca je na tom celkem podobně, Laporta evidentně Koemanovi moc nevěří a rád by ho nahradil, ale určitě ne za každou cenu a pokud nesežene přesvědčivou náhradu, nebude chtít vyplácet Koemana z kontraktu a k tomu platit novýho trenéra, musí otáčet každý euro.

Ti volní hráči jsou ve finančních možnostech Barcy dobrá práce a jsem zvědavý, jak se k tomu postavíte vy. Nevěřím tomu, že dokážete financovat dealy typu Mbappého.

Reagovat
LAM

S Koemanem se určitě počítalo do další sezony,ale ten závěr soutěže asi dost Laportu nahlodal.Jak jsem ale psal už minule-Buď úplná Top kvalita,nebo radši jednu sezonu s Koemanem a přivést mu kvalitu do týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou byl projekt, když mu dali skoro 9 milirad na stůl a řekli nakup si co potřebuješ. No a jak to dopadlo.

Reagovat
vilp

Však je dohodnutý božský Alaba.

Reagovat
LAM

Prodloužil Modrič,vrací se Bale a Hazard bude v nový sezoně jako rybička

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
tr1p

Reagovat
vilp

Někdo, pod kým se vyhrají mladí. Hlavně Martin.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JM

Reagovat
Svatej

Si zrovna říkám, že vy, PSG, City a možná United by byly naopak jedny z mála klubů, kde by Conte mohl vydržet. V Chelsea dostával objektivně naprosto směšný posily a to, co jsme přiváděli, byla ostuda. Inter není na trhu taky nijak dominantní a v těhlech nahoře zmíněných klubech by mohl dostat alespoň něco.

Reagovat
tr1p

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky jistojistě ho nahradí Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Allegriho taky nechci.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka s trofeji redakce

Reagovat
Kily

byla by vhodnější ušatá, ale i když letos nic nevyhrál, tak se fotka s trofejí k jeho podle všeho asi hotovému odchodu rozhodně hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Prave po te sezone bez trofeje jsem to chapal trochu jako provokaci

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu => Juve, Allegri => Real, Conte => Tottenham, Sarri => Inter

Reagovat
Whitemedia

Conte u slepic.. to bych nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

On nepůjde někam kde není šance něco vyhrát

Reagovat
Svatej

to by bolelo

Reagovat
Bandita_Harry

To už je iná rošada

Reagovat
Spasitel

Conte je top tréner čo by robil u béčkového anglického tímu

Reagovat
smazaný uživatel

Spasitele

Reagovat
j_mrazik

Já myslím, že by je vytáhl hodně nahoru.

Reagovat
krupa1919

Chtěl bych tam vidět Conteho

Reagovat
Witcher

emery

Reagovat
CHONG

Reagovat
Beči

Z pohledu do budoucna pro Real jedině dobře, jelikož Zizou je dobrý trenér pro tým na vrcholu, ale není to žádný budovatel, který by dokázal z ničeho vybudovat prvotřídní kádr pro nadcházející sezóny, což Real teď velice nutně potřebuje, jinak bude mít velké problémy. Spousta hráčů je za zenitem, nebo jednoduše na Real ani nemají a musí se nutně zapracovat nový mladí hráči a vybudovat kádr pro nadcházející dekádu.

Reagovat
Anacron

Bez peněz ale nevybuduje nikdo nic. Rozhodně ne v top klubu.

Reagovat
kattos

Reagovat
Beči

Za všechna ta léta neměli peníze? Už při prvním Zidanově působení bylo jasné, že se musí začít zapracovávat mladí hráči.

Reagovat
janinho

tak on tie peniaze dostal v lete 2019 a bohuzial ich prejebal jak sa dalo. jovic, hazard, militao, mendy, rodrygo, reinier... to je cca 350 mil. eur.

to ze hazard dosiel vyzraty jak prasa samozrejme nie je Zidanova vina, ale myslim, ze keby v takom stave dosiel napr. Fergiemu tak ho na 1.treningu nakope do riti tak, ze by sa k hambacom nepriblizil dalsie 2 roky. Jovic je sice tupec, ale ak dal 60 mega za hraca, tak ho mal mat lepsie nasledovaneho. detto ked sme ho brali ako one season wonder. mendy je vyborny kauf, ale v dobe ked mame robit prestavbu kupime hraca aby sme ho obratom poslali na 2 roky na hostovanie do Dortmundu? nebolo lepsie riesit hostovanie v klube kde urcite bude hravat? naco bolo dobre poslat ho na sever nemecka, kde sa hra uplne iny futbal ako v reale a kde si nebude vediet ani len kupit zuvacky? no a v neposlednom rade je tu pripad Odegaard. na keru picu ho ZZ chcel za kazdu cenu stiahnut predcasne z hostovacky v RSSS za co sme tusim museli este aj doplacat a sluboval mu dostatok minut, ked ho potom vyse pol roka totalne ignoroval?

ZZ je fantasticky trener pokial ma dobre poskladany tim. ale myslim ze je uz viac nez jasne, ze budovat ten tim nedokaze.

Reagovat
Neri04

Z tech hracu, co jsi vypsal, je totalni propadak jen Jovic, ktery je ale mlady, a je stale moznost, ze se ukaze. Hazarda zradilo zdravi, za to tezko nekdo muze. Militao a Mendy se ukazuji jako dobre nakupy. Odepsat Reiniera a Rodryga je silenost.

To, jak Zidane letos zvladal opakovane a dlouhe absence Carvajala, Varaneho a Ramose, upadek Marcela, zaslouzi pochvalu a rozhodne nenaznacuji, ze by nebyl schopny budovani. Co bych mu vycetl je Oedegaard, nicmene Modric a Kroos hrali letos top a Oedgaard mu uplne nesedel jinam v tom systemu…

Reagovat
janinho

jj, jovic ma stale sancu ze sa ukaze. a ja mam takisto sancu, ze v piatok vyhram eurojackpot. pozri si detailne jovicovu karieru... jemu vysla ta 1 sezona vo frankfurte. v reale to bol horor a ani po navrate do eintrachtu to uz nebolo ziadne terno. som si isty, ze jeho budeme mat problem zbavit sa aj za tych 25-30 mil.. bude zalezat od toho ci bude chciet niekde inde hrat aj za cenu ze pojde dole s platom, lebo tolko ako ma u nas urcite nikde inde nedostane.

https://www.sportekz.com/football/real-madrid-players-salaries/

podla tohto tu ma viac nez marcelo, varane, curtois a dokonca aj karim. ak je toto cislo pravda, tak bude zazrak ak ho predame a nebudeme dalsie 4 roky tahat cast jeho platu niekde inde.

hazarda zradilo zdravi, ale do toho jeho prveho zranenia u nas po prestupe 3-4 mesiace bojoval s nadvahou. akoze sorry, ale na tejto urovni????? netvarme sa, ze ta vaha na vsetkych tych zraneniach nemala ziadny podiel.

militao sa ukazuje ako dobry nakup. ale ZZ mu rok a pol nedal poriadne sancu sa ukazat. ved keby sa nezranili ramos a varane, tak militao bol v zime uz jednou nohou prec z realu.

a kde odpisujem raiinera?? mas problem s chapanim textu? ja pisem, ze aky ma zmysel kupit talent za 30 mega a razom ho poslat na hostovanie kde ma malu sancu ze si zahra. dortmund pracuje s mladymi velmi dobre, ale ved rainier hral 1.krat mimo brazilie, tak preco mu nehladali hostovacku niekde v la lige? to ho museli poslat hned do inej krajiny kde sa ani nedohovori a je jasne, ze ta aklimatizacia bude pre neho nekonecna?

pises tu o uspechu ako zvladol upadok marcela... ale ved ten upadok neprisiel tento rok. ved marcela uz posadil na lavicku uz pred vyse 2 rokmi pod solarim aj reguilon. minule leto sa vo velkom pisalo, ze bohuzial marcelo aj ked je klubova legenda, tak uz na to nema a mal by (aj v suvislosti s pomerom plat/vykonnost) odist. a ty mi tu ides pisat ako uzasne ZZ zvladol jeho upadol

modric hral top, to som pisal aj ja, ale nemoze takto prepalit starsich hracov. aj na lukovi to uz ku koncu sezony bolo vidiet a to ho este cakaju ME kde ho isto setrit nebudu. v septembri bude mat 36 rokov a u nas v sezone odohra vyse 3700 minut???? a potom cakame, ze bude stale podavat perfektne vykony??? luku mohol do papierovo lahsich zapasov krasne nahradit odegaard, ale Zizou ho radsej pre istotu poslal na hostovanie aby mu potom v zavere sezony museli zachranovat zadok hraci z Castilly.

Reagovat
Neri04

Heled, precetl jsem cele tvou reakci, ale z meho pohledu nema smysl, abych v tehle debate pokracoval - prijde mi, ze se chces hadat a ne debatovat, a lehce si protirecis. A mozna za to muzu sam, mozna te formulace moji odpovedi k tomu donutila. Hezky den.

Reagovat
janinho

si ma rozosmial. akoze ten argument ako Zizou zvladol upadok Marcela je fakt topka

ak vzdy ak s tebou niekto nesuhlasi to ukoncis s tym ze "prijde mi, ze se chces hadat a ne debatovat, a lehce si protirecis." tak ti odporucim aby si nabuduce vobec ziadnu debatu nezacinal.

Reagovat
Neri04

Skoda, ze si vynechal ty tri jmena, ktera jsem zminil pred Marcelem. Chtel jsem tim naznacit, ze musel skladat celou obranu od piky. Tezke, kdyz me obvinis z toho, ze nechapu psany text a sam si takhle vytrhnes jedno jmeno a ohanis se jim, ignorujic cely zbytek souveti...

A mas pravdu, nemel jsem se do toho vubec poustet, je to pro me pouceni do budoucna. Hezky den.

Reagovat
janinho

tak sa mozeme bavit aj o nich. v lete sme tu vo velkom rozoberali preco potreboval klub predat hakimiho. pisali sa tu rozpravky o tom ze si daval podmienku mat isty zaklad co on sam nedavno potvrdil ze bola picovina na Ntu. predali sme narychlo a pod cenu jedneho z najziadanejsich wingbackov v europe a ked sa nam zranil Carva tak sme tam zrazu museli davat prerobene prave kridlo kedze ZZ neveril Odriozolovi ani dost na to aby bol na tu pravu obranu 2.moznost. dokonca mam pocit ze este aj Nacho bol pred nim, akurat ked vypadli aj Varane a Ramos, tak uz musel chtiac nechtiac postavit Odriozolu. takto sa sklada muzstvo? ze si tam udrzis hracov ktorym absolutne neveris?

prepac, ze som z 13 mien ktore si spomenul vynechal 3.

neviem preco sa tvaris ako uplakane decko ktore je akoze nad vecou vytrhol som 1 meno a ohanal sa nim? ale no tak

ale dobre vediet, ze sme hrali 2 roky nepozeratelnu sracku kvoli tomu ze tuto jar musel Zizou "skladat obranu od piky"

sorry, ale ty mi prides ako keby si videl pocas poslednych 3 sezon 5 zapasov Realu a ides tu rozdavat rozumy.

Reagovat
kattos

Reagovat
r3

Reagovat
valloire

Reagovat
mayday

Pokial má dobre poskladany tim, tak to může trénovat v podstatě kdokoliv. Kvalita trenéra se projevuje jinak.

Reagovat
janinho

zizou je dobry trener, ale ako manazer podla mna v poslednych 2 rokoch zlyhal. do konca sme bojovali v LM aj lige hlavne vdaka hracom, ktori su v time 10 rokov + Curtois.

Reagovat
CHONG

Jinak teda doufám, že vedení neupřednostní Conteho před Allegrim

Reagovat
RMCF

Reagovat
Beči

Však jsi výše Allegriho hájil

Reagovat
Beči

Sorry, jsem idiot, četl jsem "upřednostní"

Reagovat
Ángel di María 22

Doufam v presny opak.

Reagovat
CHONG

Conte je dobrý trenér, ale taky labilní náladová primadona s neprofesionálním chováním, v LM je úplně marný a kabina se proti jeho příchodu už jednou postavila... Fakt nevidím jediný relevantní důvod, proč by měl dostal přednost před Maxem.

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Tak taky je třeba se podívat, kdo (a s jakou silou kádru) pravidelně LM vyhrává a s jakýma týmama tam Conte chodí.

Reagovat
Recoba Inter

Conte = budoucí trenér Realu Madrid... myslel jsem si to ještě dřív než byl jeho odchod na spadnutí, jenomže jsem neměl odvahu to napsat. Tak až teď.

Reagovat
10

co by tam Antonio Catenaccio dělal s tím jeho antifotbalem? by ho z Bernabeau hnali vidlema ve 3. kole...

Reagovat
Univerzál

Jako že by to bylo horší než pod Zidanem nebo dokonce kdysi pod Mourinhem?

Reagovat
CHONG

Real hrál pod Mourinhem parádní fotbal.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
valloire

Reagovat
jenage

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

ty nevíš, chlapče...

Reagovat
Univerzál

Jasně Mě jen fakt pobavilo, že má někdo po Mourinhovi se Zidanem strach z Conteho...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
janinho

ty si asi vela zapasov realu pod mourinhom nevidel, co?

https://www.eurofotbal.cz/laliga/2011-2012/tabulky/

mourinho mohol mat milion chyb, ale v jeho druhej sezone v reale sme hrali najkrajsi futbal aky si od realu pamatam odkedy som im zacal v 1993 fandit. jeho druha sezona a jesenna cast v 2.sezone pod Carlom bola absolutna topka.

Reagovat
misinho7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Largo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono se o něm lehce spekuluje i u Barcy a toho se fakt děsím. Nedokážu pochopit, jak se o takovým psychopatovi vůbec může uvažovat, trenérsky už to není žádná extratřída, kádr za sebou zanechá zralý na kompletní přestavbu, neustále si na něco stěžuje, v Evropě vždycky vyhoří a pětkrát za rok vyhrožuje rezignací, když nemá absolutní kontrolu nad vším. To už mi stačilo ve Slavii s Nezmarem.

Reagovat
10

Jeho může vzít jedině tým v podobně zoufalý situaci, jako byl Inter. Tj. třeba Arsenal nebo Tottenham. On je navíc takovej alibista, že by podle mě spíš přijal nabídku Spurs, než stejnou nabídku Barcelony, kde by musel ukázat i něco víc, než bránění v 9 lidma za míčem a dlouhýma nákopama na nějaký vysoký kopyto.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, to je vlastně další důležitý point, že z jeho nátlakový hry založený na skvělým presinku už nezbylo vůbec nic, teď už málokdo dokáže být s takovým týmem tak pasivní. Fakt mě mrzí, jak negativní vývoj u něj nastal. Sežralo ho jeho ego, nebo co se vlastně s ním stalo?

Reagovat
10

https://www.eurofotbal.cz/clanky/serie-a-preview-11-kola-485713/#post12197601

V jeho případě si stojím za tím, že ho naprosto ovládlo ego, píšu to tady dlouho. Jeho to naprosto paralyzuje v nějaký snaze ukázat trošku odvahu a zariskovat.

Reagovat
Svatej

Hmm jak tak koukám, mám zastaralý info

Reagovat
Svatej

Jen teda nejde souhlasit s tím Mourinhem, ten se nijak nerestartoval a je v čímdál větších hovnech..

Reagovat
10

Jo, Mourinha jsem to v prosinci vnímal jinak, nesleduju PL zase tak často a měl jsem z toho tenhle dojem.

On i Conte pak udělal změny a jel na vlně, ale na tom příspěvku bych v jeho podstatě nic neměnil.

Reagovat
Svatej

Tak to tě docela chápu. Tenkrát si dokázal tu vlnu nadšení na dobrý dva měsíce urvat i u spoustu fandů PL sekce včetně těch, kteří ho odepsali. Když bylo třeba, tak mu štěstěna, Kane a Son ve správnej moment podepřeli zadek a v tabulce to bylo najednou celkem matoucí. City byli na začátku šílenýho rozjezdu (po hrozným startu) a všichni ostatní sborově spadli do nejhlubšího bahna.

Pak to šlo zas pěkně po Mourinhovsku tam, kde to už známe..

Ok, minimálně dobrý vědět. je tu pořád šance, že ho zas budu mít na očích, tak si tu jeho strategickou hru budu moct aktualizovat osobně..

Reagovat
Neri04

Vsak on v AS vsem ukaze…

Reagovat
Svatej

Má ideální příležitost.

Reagovat
Svatej

U nás jsme měli pod jeho vedením lepší build up hru než pod tikipošukem Sarrim a vlastně kýmkoliv jiným.

Reagovat
Visca el barca

A proč se nepokusíme udělat Pepa? Pokud vyhraje v City lm, tak splní úkol a nemá tam co vyhrávat. A kdo jiný by přivedl Pepa zpět domů, než Laporta?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Můžu se zeptat, proč by měl Conte odcházet z Interu po takovém historickém úspěchu?

Reagovat
CHONG

Však už odešel

Reagovat
Fabregas@ole

Proč? Jde jinam za lepším?

Reagovat
Svatej

Nope, je to prostě COnte.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase come on, Inter dlhuje na mzdách, za prestupy a ide sa na výpredaj. Majitelom dosli peniazky

Reagovat
Inter Eterno Amore

oni peniaze majú len ich nesmú použiť kvôli čínskej vláde

Reagovat
10

dobré ráno

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Realu ani jeden.

Reagovat
CHONG

A kdo teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí skutečně vážně Raula.

Reagovat
CHONG

Raúl je podle mě v současné situaci úplný úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu bych věřil, že pod ním se nějaký nový "vítězný" tým může poskládat. I třeba zapojit více mladý hráče. Allegri bude chtít hotový hráče a bude hodně aktivní na přestupovým poli.

Reagovat
CHONG

Já si prostě nedokážu představit, že to Raúl bez zkušeností dokáže ukočírovat, spíš by se mi líbilo, kdyby byl něčí asistent (ideálně teda Maxův).

Reagovat
smazaný uživatel

V ideálním případě bych Zz nechal.. ale když se rozhodl odejít, tak se nedá nic dělat.

Reagovat
Raul=Real

Chces este idealne dalsie 3r pozerat na tu holomajznu co sme hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem doufal, že by takový Mbappé chtěl hrát pod Zidanem a bylo by jednodušší ho získat. Na ten fotbal se místama nedalo koukat, ale to je špatnou přestupovou politikou klubu za poslední roky. Vyhzujou se milirady za talenty z Brazílie, u kterých nemáš jistotu zdali se vůbec prosadí. (Vinicius, Rodrygo, Reinier)

Reagovat
Kily

tak Zíidane ty zkušenosti neměl taky, ale u Raúla bych se hodně bál, že to bude ve vztahu s hráči vyloženě kamarád

Reagovat
CHONG

Zidane aspoň dělal asistenta Carlettovi a víš jak, to že to vyšlo u Zidana neznamená, že to vyjde i u Raúla. Každopádně pokud jde Max fakt zpátky do Juve a nabídka je Conte, Low, Raúl, tak není o čem.

Reagovat
Kily

jj, přijdou si na své všichni, Conte a v průběhu sezony ho po protestech kabiny nahradí Raúl

Reagovat
Kenneth

A co vubec Xabi?

Reagovat
CHONG

Xabi je můj sen, ale nevím, jestli pro něj není ještě moc brzo... Tak nějak jsem si představoval, že nejdřív půjde do áčka RSSS a teprve potom k nám

Reagovat
vilp

Toho bych bral asi nejvíc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Trenersky souboje Xavi vs Xabi bych si uzival.

Reagovat
sokar

už sa teším, ako to budú česko-slovenskí komentátori miešať a bude z toho Xavi Alonso

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Csaplárova past

Takže Juve a ještě s sebou vezme Ramose

A Varane taky na odchodu že?

A za rok starý Kroos a Modrič a vytoužená cesta za titulem LM v Juve může začít ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
pistacik11

A zo starej dámy budú starý páni

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Largo

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší než neschopný páni (Ramsey, Rabiot, Bernardeschi..)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomik111

Prázdniny pauza a pak repre.

Reagovat
Furia Ceca

Ramose vyměníme za Bonucciho

Reagovat
insane

Přesně tohle je důvod, proč italský týmy nemůžou v Evropě dlouhodobě představovat žádnou hrozbu. Postavit kádr na (byť hvězdných) hráčích, který jsou už za zenitem a který nikdo z top týmů v Anglii nebo Španělsku pořádně nevyužije, to fakt může stačit na scudetto, nicméně na LM je to fakt maximálně na čtvrtfinále. Ono to zní docela logicky, že se budou docela těžko porážet kluby, který se snažej držet prst na tepu doby, co se týče skautingu, když si sám stavim sestavu z jejich odložených vysloužilců. Jednou za čas se to třeba může povést, ale jako trvalej model fungování je to prostě krátkozraký a naprosto naivní. To samý dost dělá/dělalo PSG, který to má v lize ještě jednodušší, ale to je aspoň schopný vybalancovat to opravdu top hráčema.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Pak Inter udělá výjimku, koupi mladý hráče nebo hráče na vrcholu (Lukaku, Barella, Hakimi) a hned je z toho Scudetto

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
2miguel1

Treneri schopní vyhrat LM - Zidane, Tuchel, Pep, Flick, Klopp, Nagelsmann. Pokial nemas niekoho z tychto trenerov, tak týto ťa s velkou pravdepodobnost povodia.

Treneri schopní vyhrat domace sutaze - Conte, Allegri, Valverde

Neviem koho Real chce, s tym co mali dokazal Zidane maly zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám další výstavní expert z Čobolstanu

Reagovat
janinho

2miguel1 sice napisal kktinu, ale netusim preco si mal potrebu svojim prispevkom klesnut o 3 poschodia pod neho... ale teda gratulujem

Reagovat
Gazdo

To tu este fakt niekto tohto cloveka riesi?

Reagovat
janinho

nevediem si statistiku o tom kto tu pise taketo kktiny, ale asi by som mal zacat...

Reagovat
smazaný uživatel

bude sa ti to hodit no

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Nevím, kde zrovna si došel na to, Tuchel, nebo Nagelsmann jsou záruka výhry v LM.

Reagovat
2miguel1

Conte či Valverde su vyslovene treneri na domace sutaze, Valverde nebyt zapas s Levante 5:4 tak vyhra ligu bez prehry no v LM treba hrat iny futbal a to ani Conte nevie. On ti vyhra s lige s 10 bodovym naskokom, no vypadne v skupine, toto su jednoduche statisticky dohladatelne veci.

Taktiez si stojim za tych, ze Tuchel nieje trener ktory by dokazal vyhrat ligu no v LM je to genius ako dokaze eliminovat silne stranky tych najlepsich muzstiev. To iste Zidane, ten je v tom snad najlepsi. Terajši futbal je o treneroch, Juve s Allegrim bojuje s Contem o ligu s Pirlom je to boj o LM. To iste muzstvo. Chelsea s Lampardom je pravdepodobne uz davno vonku z LM s Tuchelom hraju finale. Futbal sa extremne mení ale je to sposobene tym mnozstvom dát ktore sa vyuziva ako v lazdom sporte. Teraz budu vyhravat v NHL, NFL, vo futbale nie týmy s najlepsimi hračmi na svete ale s najlepšími trenermi na svete.

Reagovat
2miguel1

NFL je to o QB, ten by som mozno vynechal, hokej futbal je vsetko o datach ako ich spravne vyuzit. Nemeckí treneri su v tomto inde plus genius Pep, Zidane. Teraz je doba ked bude proste nemecky Mercedes vyhravat nad talianskym Ferrari. Flick Klopp Nagelsmann Tuchel je nemecký perfekcionizmus. Podla mna sa aj sila začne združovat do Anglicka a Nemecka a Španieli, Taliani pojdu dole

Reagovat
Tomas Kazu Joker

A kde si došel na jména Valverde a Conte? Ti přece vůbec nebyli předmětem debaty. A že by byl Tuchel génius na LM, pokud to zase nevyhraje, tak nevím no.

Reagovat
2miguel1

Dvakrat za dva roky sa dostane do finale LM s dvoma rôznymi klubmi a že pokud to zase nevyhraje. Ja to nechapem, ved to je extremny uspech pre trenera. Conte sa tu daval ako mozna nahrada. Pokial by chcel Real vyhrat La Ligu s neatraktivnym futbalom, je to ideal.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Já ten loňský rok nechci nějak snižovat, ale byla to dost specifická LM a dostal se do finále s PSG, které do toho sype nesmysl. To letošní účast ve finále považuju za majstrštyk. Prostě si pořád nemyslím, že je to něco, abych řekl Tuchel, génius na LM.

Reagovat
valloire

pod pojmeme genius na LM si teda představím Zidana nebo Ancelottiho, ne Tuchela

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ani se mi nechce věřit, že to píšu, ale souhlasím s tebou.

Reagovat
valloire

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Statisticky dohledatelný máš třeba i to, že píšeš hluposti.

Conte naopak svůj styl celkem aktivně mění dle potřeb mužstva a za pochodu improvizuje. Dávat ho vedle sebe s Valverdem dovede jen ten fanoušek, kterej o Conteho zavadil pokaždý jen při záverečným pohledu na tabulku ligy....

Hodit ho do škatule trenérů, kteří neumí poháry, protože se jich téměř výhradně účastní s totálně nekonkurenceschopnýma týmama, je hodně omezený...

Reagovat
CHONG

Juve, Chelsea a Inter jsou totálně nekonkurenceschopné týmy?

Reagovat
Svatej

Juve bylo na startu cesty a přesto bylo tak nějak v nejlepší kondici z těch tří.

S Chelsea nastupoval do LM s uplně vyhnilým vyčpelým týmem, kterej měl v podstatě už jen Hazarda a Cesca. Zbytek byl tým z většiny plnej dřevěných makačů a absolutně neměl kvalitu na to, aby šel dál.

V interu má fajn tým, ale veskrze je to směska toho, co jinde z dobrých důvodů nechtěli. Že z toho dovedl udělat fungující stroj je super, ale v soutěži je pořád dost lepších týmů..

Reagovat
CHONG

Dobře, ale uznej sám, že skončit s Interem poslední ve skupině, kde je Mönchengladbach a Šachťar, to je prostě průser...

Reagovat
Svatej

Stoprocentně, souhlasím. Vlastně se nesnažím říct, že je to pohárovej mág, ale to přehánění z druhý strany si vyžadovalo korekci z druhý strany. Když si porovnám kterejkoliv ten klub s většinou vítězů, tak byl ten rozdíl kvality velmi výraznej..

Druhá věc je, že vyhrát LM se dlouhodobě nedaří vážně velmi úspěšným a dobrým trenérům, na tohle prostě musí mít člověk dobrej klub ve správný době i spoustu štěstí.

Pokud k vám příjde, tak jde zase (! ) do klubu, kterej má nejslabší období za x let, tentokrát už ale nejenže s úplně jiným zázemím, ale i jiným standardem toho, co se považuje za slabý období, neviděl bych to pro něj vůbec špatně.

Reagovat
Svatej

jedný strany *

Reagovat
2miguel1

Absolutne nemas pravdu. Juve taky problem, Chelsea taky v Interi taky. Teraz ked pojde do Realu tak co bude aky problem? Tuchel prisiel na lavicku trapiacej sa Chelsea a za pol roka je s nimi vo finale LM a prehratom smolnom finale FA. A nebol nikde ziadny problem

Reagovat
Svatej

Problémy já neřeším, ty by mohl popírat jen blázen. Mluvím o tom, že ho pasuješ do škatulky trenérů, co se nepřizpůsobují ( v tomhle se zjevně neshodnu s 10, když já ho měl nasledovanýho velmi aktivně u nás, kde prováděl jednu změnu za druhou a on má o něco aktualizovanější data z Interu ) a nejsou schopni hrát pohárově, přitom nikdy neměl podmínky pro to, aby se reálně dalo očekávat, že to vyhraje.

Přirozeně mohl udělat nějakej příběh na způsob Chelsea 2012, Porto 2004 nebo Inter 2010, ale vyčítat mu to, že za těch pár pokusů neudělal nějakej trenérskej zázrak je uplně zbytečný, nedaří se to ani veřejností víc uznávaným trenérům.

RDM udělal LM taky po převzetí klubu v polovině sezony. Dělá to z něj za posledních 9 let lepšího trenéra než je Guardiola?

Reagovat
2miguel1

Pre mňa je tam jasna korelacia medzi jeho vysledkami v lige a pohari. To iste s Valverdem. Nebudem ti brat tvoj nazor

Reagovat
pistacik11

Tuchel bol vo finále presne toľko krát ako Allegri

Reagovat
2miguel1

Aj Mourinho bol vo finale aj Ancelotti. Pred desiatimi rokmi pomaly. Trend nezastavíš, nemeckí tréneri je zaruka uspechu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Neri04

Reagovat
king23

watafak, vyjmenovat tyto pány a neuvést tam Mourinha? Beru, že ho nemáš rád, ale byvíme-li se o schopnosti vyhrávat trofeje, tak je to dot mimo ho nenapsat...

Reagovat
Largo

Toto se líbí uživateli Dan Friedkin

Reagovat
Tomik111

Podle mě ať to bude Conte, Allegri nebo Löw, tak vydrží stejně jenom sezonu, pokud nevyhaluzí výhru v lize a nepostoupí aspoň do čtvrtfinále LM. Já bych si přál Ancelottiho. To je můj TOP trenér pod kterým jsem se fotbalem bavil.

Reagovat
vceradnesazitra

Pasoval by mi do MU místo toho blba Olého

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik trenérů se chce najednou pobít o volné místo u Spurs, pěkně.

Reagovat
vceradnesazitra

Do Spurs půjde Big Sam

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

tak tenhle se povedl... Sorry jako, ale do Spuds půjde výhradně a pouze jen někdo, kdo bude potřebovat hezkých pár mega liber na účtu. Ani omylem se tam neukáže nikdo, kdo chce koncepčně vybudovat vítězný tým, protože to jaksi není v zájmu předsedy Židáka, který cílí výhradně a pouze na Top4 a semifinále v Evropě. That's all. Prostě tým nekonečných nadějí, kde se zásadně nic nevyhrává.

Připomínám, že tenhle paklub co podporuješ vyhrál naposledy League Cup v roce 2008. tj. dnešní Carabao Cup, kdybys náhodou nevěděl co to je. Premier League jste nevyhráli *nikdy* od jejího založení, zatímco mnohem hvězdnější Arsenal vyhrál ligu ve stejném časovém horizontu 6x, z toho jednou jako legendární Invincibles. Prostě Spuds jsou fakt sranda klub a nechápu, proč se jim v médiích věnuje tolik pozornosti. Snad to s odchodem Kanea definitivně padne a bude klid, jsou daleko zajímavější kluby na sledování, Leeds, Leicester, Aston Villa, i ten Arsenal na svém historickém dně nabízí více zábavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za názor, posílám klíčenku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Imos

Reagovat
king23

Ty máš dost

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se k tomu přidají i potenciální odchody Ramose s Varanem, návrat velšského císaře Bejla, tak jsou to skvělé vyhlídky do nové sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Z tech spekulovanych jmen to musi byt jednoznacne Allegri. Prijde mi jako takova nejjistejsi volba. Jak je receno vyse, Conte je psychopat, ten by si po par tydnech vjel s Florentinem do vlasu. No a Raul by byl risk. Se Zidanem nam takovy risk uz jednou vysel ale nikde neni zaruka, ze se neco takovyho bude opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne hlavne at se ta rosada vyresi rychle. Kdyby jsme do konce tydne meli novyho trenera, tak by to bylo super.

Reagovat
vilp

Di Marzio teď píše, že jde Allegri do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Raul no. Conteho fakt nechci.

Reagovat
misinho7

no ja som vazne zvedavy kto to teda bude..ale Raula by som bral. Ten by zapracoval mladikov.

Reagovat
CHONG

Nevěřím, Max přijde

Reagovat
CHONG

Jo, tak on to píše už i Fabrizio Romano, to je v prdeli, já se ho u nás fakt nedočkám Fakt by mě zajímalo, jestli ti naši experti upřednostnili Conteho (nebo nedej bože Lowa) nebo jestli nám dal Max už podruhé košem kvůli Juve

Reagovat
LAM

Low

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Ted by se mohl i trosku vycistit ten kadr. Isco, Marcelo, Asensio, Rodrygo, Mariano pryc.Podepsat Ramose a lorda Vazqueze a privezt zpet Martina a Diaze. Dale dat sanci Blancovi a Gutierezzovi.

Reagovat
zasranej malíř

Díky za vše maestro Teď sem vážně zvědavý kdo to vezme, favoriti jsou asi Conte s Allegrim

Reagovat
valloire

Díky za vše Zizou.

Reagovat
Zizou

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že tým nepadne odchod Balea.

Reagovat
LAM

Bale se nikam nechystá.Už se měl vyjádřit,že si dá ještě jednu sezonu v teploučku v Madridu a pak na fotbal hodí bobek

Reagovat
M.Vaza

Flore teď pošle balík za Emeryho

Reagovat
CHONG

Jinak Bordalás je volný

Reagovat
rominhoFCB

OFFICIAL: Valencia announce Bordalás as new coach

Reagovat
CHONG

Tak pozdě, ale ta Valencia byla jasná už nějakou dobu, snad se tam Pepe s tím bordelem popere se ctí.

Reagovat
Kily

tam trenér nešéfuje, musí jenom držet hubu a krok, stejně jako fanoušci, kterým dcera majitele v klidu vzkáže, že si rodina jakožto majitel může dělat co chce a fanoušci s tím nic neudělají poprat se s tím bordelem znamená vyhazov

Reagovat
CHONG

Tak to bude asi rychlé angažmá, protože Bordalás není úplně typ, který by si nechal srát na hlavu...

Reagovat
Kily

počítal bych se začátkem září, kdy na tom bude podobně jako loni Gracia, Lim prodá několik hráčů (třeba Guedes je jasný už teď) a hned to začne vřít. Bordalás pak podle mě nebude čekat ani na leden, až mu do kabiny dorazí na hostování posily, které si vedení vypůjčilo z laviček průměrných zahraničních klubů jako Cagliari nebo Wolverhampton

Reagovat
CHONG

Reagovat
Largo

Kterej jinej trenér by se s bordelem popral lip než Bordalas?

Reagovat
el Principito

má jít do Valencie, ne?

Reagovat
CHONG

Já vím, to byla jenom sranda, Pepe asi není typ, kterého by Pérez angažoval.

Reagovat
vilp

Když to vezmu zpětně, tak se podle mě neměl vracet. Trochu mi to připomíná Mourinha podruhé v Chelsea, taky tam udělal titul, ale ty škody na mladým kádru a hráčích s obrovským potenciálem už nešly nahradit. Zizou sice není egoistický kretén, co by se rozhádal s kabinou, jenže Llorenteho nebo Hakimiho už nám bohužel nikdo nevrátí tak jako tehdy Lukaka nebo KdB Chelsea. A přestavba žádná, Solari odepsal Marcela nebo Isca už víc než dva roky zpátky, ale oni tam pořád smrdí. Ødegaard pořádnou šanci nedostal, Militão bez zranění Ramose nebo Varana taky ne. Fotbal hrůzostrašný 90 % zápasů. Snad přijde někdo, kdo to dá zase trochu do pořádku.

Reagovat
Svatej

Moc pěkný přirovnání, to mě nenapadlo.

Reagovat
CHONG

Podle mě to bude podobně jako s Lopem, zmiňují se nějaké jméno a nakonec přijde někdo jako blesk z čistého nebe, takže Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Supr vyhrajeme evropskou ligu.

Reagovat
CHONG

Aspoň budeme mít trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Děláme si z toho srandu, ale on fakt přijde určitě.

Reagovat
CHONG

Mně by to ani nevadilo, je to Španěl, se španělskými týmy mu to vždycky šlo, takticky je perfektně vybavený, zkušenost s velkoklubem taky má, za mě pořád lepší než Conte, Low i Raúl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, smutný, že se vybírá z těchto jmen. Všichni jsou kvalitní trenéři, ale do Realu se mi prostě nehodí. Alespoň tedy trojice Low, Conte, Emery.

Reagovat
RMCF

Reagovat
r3

Vdaka, majstre.

Reagovat
pantondavo

Dokázal to, co nikdo před ním, nedovedu si představit, že by na něj někdo mohl vzpomínat ve zlým

Allegri

Conte

Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

Z této trojice

Navíc Mr. Allegri už je jednou nohou v Turíně. Tondu si v Realu nedokážu představit.

Reagovat
pantondavo

Zas kam Conte přišel, tak vyhrál titul, tak proč to nezkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ZíZího do Juve bral. Jako hráč mě tam sral, ale třeba by to konečně dotáhl na tu LM. A s Ronaldem taky umí pracovat

Reagovat
janinho
Reagovat
CHONG

To je v piči, já se ho fakt nedočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Borci trochu si zaspekulujeme.

Spurs chtějí údajně zpátky Pochettina (ten se "údajně" nebrání návratu), takže Zizou do Paříže a přivede si Ronalda a Ramose. Kdo ví jestli mu nekývne i Varane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Pocheho aura vznikla uz v Southamptomu a uz od tehdy nechapu, proc ho lidi tak uctivaji? Letos se ukazalo, co v nem doopravdy je. LM, ok, ale nevyhrat s takovym kadrem francouzskou ligu?

Reagovat
janinho

jasne. to ze z klubu ktory sa do LM prebojoval raz za 10 rokov urobil klub ktory sa na 4-5 sezon usadil nie v top4 ale v top3 PL a to vsetko s pozitivnym net spendom (az do prichodu Ndombeleho) a ten tim potiahol az do finale LM...

vtedy si asi vela casu travil v druzine a nemal si cas sledovat jeho pracu v Thame, co?

on urobil z hracov ako Kane, Son, Alli, Eriksen, atd. spicku, tak neviem co tu meles o nejakej aure.

to by ma zaujimalo co by s tym timom mal dosiahnut aby si nepisal taketo kktiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, z klubu, co se sotva zachranoval pod Redknappem v lize udelal sampiony.

Reagovat
janinho

ty sa snazis prezentovat ako hlupak alebo je to len vedlajsi efekt?

Arrymu sa podarilo tusim jedno stvrte miesto a potom v LM presli v playoff cez 1 kolo plus este sa na Interi blysol hattrickom Bale. neviem co tu meles o nejakom zachranovani, ale ak to malo byt vtipne tak mmkay.

Pocche urobil v Thame 5.miesto, potom 3., 2., 3. a 4. a dovtedy mal takmer pozitivny net spend, to znamena ze vedenie mu predalo hracov vo vacsej hodnote nez kupilo.

to preco sa to potom rozosralo som tu riesil viackrat. ja som presvedceny ze keby levy riesil kontrakty klucovych hracov, hlavne eriksena vcas tak po tom finale LM by urcite neprisiel taky pad. hlavnym vinnikom toho padu aj prepustenia pocchetina bol prave levy.

co sa tyka PSG, tak asi sa Pocche na trenovanie hracov s takym egom ako neymar & spol. fakt nehodi. nevyhrat s tym kadrom ligu je velky fail, ale to nic neubera z toho ze to co dokazal s tottenhamom bol maly zazrak.

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

tu si mozes pozriet s akym transfer budgetom robil. a porovnaj si to s vydavkami na posily za posledne 2 sezony. a to tam napr. nie je zahrnuty napr. Bale ktoremu tusim platili takmer 2 krat tolko ako mal Kane a pritom to bola len polovica jeho platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám strašně moc slováků, co jsou hrozně arogantní. Co stojí za tímhle fenoménem?

Dobrý trenér = velká mentální síla. To znamená, že zvládneš manýry hvězd ve svým týmu a zadruhé, dokážeš najít během 12 měsíců řešení úpadku formy. Za posledních 11 měsíců svého působení v Tottenhamu v lize měl 6 výher 7 remíz a 11 proher. Na konci té série měl prakticky totožný kádr jako na jejím začátku. Naprostá neschopnost zareagovat na výpadek formy. Ve chvíli, kdy Ali a Ericsen vypadli z formy byl totálně v pr*eli a nevěděl, jak to řešit. Ten jeho úspěch stál na fazónách jeho hráčů, ne na něm. Stejný jev jako v Leicestru, kde si prostě všechno sedlo se vším a trenér na to neměl takový vliv, jak si člověk na první pohled může myslet.

Dalo by se argumentovat, že i Klopp měl výpadek s Dortmundem. Tam byl problém, že mu pravidelně rozprodávali klíčové hráče. V Liverpoolu se mu zraněními rozpadl kádr. Ale nakonec letos zachránil LM. Guardiola problémy v týmu také vyřešil během několika měsíců. Zidane, kterého také považuju za špičkového trenéra, s odpadem a dědkama bojoval o titul do posledního kola. Trpišovskému několikrát prodali klíčové hráče a i tak si drží nejvyšší standart. To je vizitka dobrého trenéra.

A nevypisuj mi tady místa, podívej se na body, které ukopal Tottenham pod Redknappem a pak co ukopal pod Pochettinem. To, že mnohdy za stejně bodů na tom byli lépe, je daný úbytkem konkurence, konkrétně úpadkem týmů jako Man Utd a Arsenal.

Nikde nepíšu, že je to druhej Stamačóni. Jen prostě nepatří do špičky, kam ho bůhvíproč kdekdo zařazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, dočet jsem to až po reakci. Koho konkrétně mu prodali 23. února 2018, uprostřed nepřestupového období, kdy začala ta jejich výsledková krize v lize a jak přesně to ovlivnilo výpadky forem Ericsena a Aliho. Ericsenovi prostě skončila životní forma. Kdo říká, že na to měl vliv rok a půl blížíci se konec smlouvy, ten ať mi vysvětlí, proč hraje teď tužku v Interu. Já mám za to, že je to tím, že prostě mu skončila životní forma, která by mu skončila, i kdyby měl v Tottenhamu smlouvu nadosmrti. Stejný jev jako u Hazarda. Jsou to hráči, co mají Zenit mnohem dřív než ostatní.

Reagovat
janinho

ty napises ze pocche nie je spickovy trener a mne ides trepat kokotiny o tom ako je vela slovakov arogantnych to je dobry vlastny gol panacik. keby som sa opytal trenerov proti ktorym stal v PL ci je pocche spickovy trener alebo nie, tak asi by ten tvoj nazor nezdielal ani jeden. ked ides pisat o arogantnosti, tak sa pozri najprv do zrkadla.

ta kriza v kadri spurs sa zacala este pred finale LM a suviselo to hlavne s tym ze klucovym hracom ako eriksen a alderweireld pomaly koncili zmluvy a vedenie to malo riesit ovela skor. po prehratom finale LM na tim padla deka a pokial mi ukazes jediny tim v europe s porovnatelnymi financnymi moznostami ktoremu sa to za 4-5 rokov nestalo, tak ti kludne zatlieskam.

okrem eriksena bol dolezity aj odchod napr. trippiera, neskutocne nedoceneneho dembeleho a predtym walkera. celu jesen musel hrat s aurierom a pokial by si videl niektore z tych zapasov tak by si vedel o com rozpravam. dostal ndombeleho ktoremu ale aklimatizacia trvala ovela dlhsie nez bolo potrebne. pozri sa ake posily potom dostal Zuzee a bolo mu to hovno platne.

ty mi ides pisat ze redknapp mal snad silnejsiu konkurenciu nez potom pocchetino? si sa s konom zrazil??? arryho mam velmi rad a urobil v thame fantasticku robotu, ale porovnavat to s vysledkami pocchetina sa to fakt neda. este raz... 4 sezony po sebe bol stale v top 3, to je s ohladom na to ze v tej dobe minulo viac na posily v cistom ak sa dobre pamatam 17 alebo 18 timov z 20tich v ramci celej PL nie ze super vysledok ale maly zazrak. okrem toho finale LM a zaroven velmi atraktivna hra...

neviem o com sa tu s tebou vobec bavim ak ty tvrdis ze pocchetino nie je spickovy trener, tak chod radsej komentovat nieco na stranky o vareni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hloupej a nevíš, co píšeš. Napřed napíšeš, že vypadli z formy ještě před finále ligy mistrů, což je pravda a to docela dlouho před finále LM. No a potom píšeš, že na ně padla deka po prohraném finále LM? Jako padla několik měsíců do minulosti nebo co? Trippier a Dembele skutečně odešli, což však, ale to nejsi zřejmě schopnej vůbec pochopit, spíš potvrzuje mou teorii, že to bylo postavený na hráčích, ne na trenérovi. Protože kvalitního trenéra přece nemůže na rok paralyzovat odchod 2 hráčů. Pitom Trippier odešel už na začátku sezóny... chjo, že se vůbec snažím. Nemá to cenu. Díky za diskuzi. Byla pro mě velmi přínosná, ale vyčerpala mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Schodou okolností jsem se dnes bavil s mnohem inteligentnějším člověkem než jsi ty a on byl schopný se se mnou hádat, že hepatitida = žloutenka. Nešlo mu to rozmluvit. Vzal jsem si z toho ponaučení, že když si někdo veme nějakou kravinu do hlavy, tak ani ty nejlepší argumenty mu ji z hlavy nevyženou.

Reagovat
janinho

napis este 5 krat aky som hlupy a nezabudni sa pochvalit aky si ty inteligent dilinko

ano, na tham padla deka hlavne po finale LM a prajavilo sa to aj v lige. sezonu predtym na jar mali problemy aj so zraneniami aj s poklesom formy, potom sa museli s oslabenym kadrom sustredit na LM kde mali jedinecnu sancu prejst az do finale + tie problemy kedy sa viacerym klucovym hracom (eriksen, alderweireld) blizil koniec zmluv (poslednych 12 mesiacov) a kazdy den sa pisalo o tom ci predlzia alebo v lete odidu (toby mal klauzulu ze za 25 alebo 30m mohol odist uz to leto). a aj napriek tomu s nimi dokazal Pocche uhrat prvu 4ku.

jedine co potrebujes vediet k tomu aby si nepisal tieto kktiny je ze Pocchetino s takmer nulovymi investiciami do kadra uhral s thamom 4 roky po sebe top3 v PL. on urobil ten tim, ktory dosiel tak daleko, pod jeho rukami vyrastol harry na utocnika absolutnej svetovej spicky, son to iste, on urobil z alliho hraca ktory mal trhovu hodnotu okolo 100 mega. a tie top3 umiestnenia urobil napriek tomu, ze mu vedenie takmer kazde leto predalo doleziteho hraca. vsetko ostatne co tu splietas su proste chujoviny ty "teoria"

mna by zaujimalo kolko si ty videl zapasov thamu za poslednych 7 rokov, ze ma tu ides poucovat o tom ci Pocchetino je alebo nie je spickovy trener skus sa nabuduce vyjadrovat len k veciam o ktorych mas ponatia, vo tvojom vlastnom zaujme

Reagovat
smazaný uživatel

Pod nim hráli pěknej fotbal a celkem pravidelně se umisťovali v TOP 4 v PL (což beru jako úspěch). Takže za mě to kvalitní trenér je, ale neumí vyhrávat trofeje prostě.

Reagovat
Freedo

Vzít ho zpátky přineslo lepší hru, 2 trofeje, ale kladu si otázku, jestli to bylo z dlouhodobého hlediska rozvážné. Real je tam, kde byl po jeho prvním odchodu, přičemž ten tým ještě o 3 roky zestárl a radikální obměna je fakt nezbytná. Winrate se snížil o 10% celkově za druhé působení. Nový kouč to bude mít ještě těžší než v roce 2018. Navíc do toho covid, špatná ekonomika a nevím, jestli to Real zvládne bez Galacticos, protože trpělivostí Peréz nikdy neoplýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze delal nedavno tiskove prohlaseni ze ma smlouvu do 2022 a o konci neuzavuje:D uz aby v Barce vyhodili Koemana neb ten pater nema a sam rezignovat nebude

Reagovat
vacin

Jenže to když sám nerezignuje muže být právě pro Barcu v současné době problém, protože by ho asi museli stále platit (nevím jestli bere asi 10mega ročně) a ještě k tomu platit novýho trenére,

Reagovat
smazaný uživatel

Ve smlouve sice podepsal 10 rocne ale byl jeden z prvnich ne-lil prvni kdo pristoupil na 30% snizeni ne ze by i tech 7 bylo malo ... nicmene Xavi se v Kataru urcite zle nemel a tak by se nemusel pri vyjednavani o podminkach zachovat jako hamizna ku... brzo bude v Barce na dovolene kterou smeruje hlavne proto aby se s nim zkusil klub domluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je všechno špatně...

Reagovat
vacin

Zizo je idealní trenér pro tým, kterej je hotovej a nepotřebuje přestavbu. A podle mně naprosto ideální trenér pro LM a dokáže tým připravut na silný soupeře, Jenom pro zajímavost letos měl Real v lize s první polovinou tabulky bilanci 14-5-0, takovou neměla ani Barca ani Real při 100bodových sezónách.

A z jeho pusobení v Realu je nejneuvěřitelnější, že, při prvních třech titulech v LM, soupeř v odvetným zápase držel výsledek, při kterým by Real vypadl dohromady 17 minut (byl to jenom Wolfsburg, který vyhrál 1.zápas 2:0),

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

jinak jsou samozřejmě ty 3 tituly náhoda, štěstí a sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni zas, jenom sudi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus se dohodl s Allegrim

Massimiliano Allegri se podle italských médií vrátí na lavičku Juventusu, kde nahradí Andreu Pirla. "Stará dáma" pro 53letého trenéra, který byl spojený i s Realem Madrid, připravila čtyřletý kontrakt. (football-italia.net)

Tak zas bude "calma calma" a trofeje!!

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
Jerichoo

Diskusia k ms v hokeji je kde prosím. Zase som to stratil

Reagovat
smazaný uživatel

tahnidopicebodkaeska

Reagovat
Ranoth

o 2 roky je spät

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1397893093614141449

Here is the report on Real Madrid contact Pochettino, from onen of the best sourced journalists in Spanish football.

jak jsem koupil, tak prodavam, ale Colin spaneslky fotbal sleduje...

Reagovat
smazaný uživatel

Boufhasi zas rika, ze jsme zacali jednat s Contem.. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Busby babes

takze klasika, nikdo nic nevi.

Reagovat
CHONG

Takže klasika - Emery

Reagovat
JM

Anebo Lope Kruh se uzavře.

Reagovat
CHONG

This is my sen.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Bez štěstí to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divná doba. Zidane odchází z Realu, díky "globálnímu oteplování" se v květnu oblékáme více než v březnu. Kamara si myslí, že je Angličan, Kúdela nesmí hrát, ačkoli nic neudělal. Někdo se - ač chlap - se cítí být ženskou, žena se cítí být chlapem, někdo ani sám neví čím se cítí, někoho nikdo nemůže ani cítit. Díky epidemii nesmíme na fotbal. U nás v baráku jsem jediný, kdo si vaří oběd - všechni ostatní si jídlo nechávají dovézt nějakou dopravní službou. Nová sim karta je vždy menší než stará, ovšem umí toho víc. Honsová předpovídá počasí, které nikdy nevychází, Vltava je plná vody. A tak by se dalo pokračovat.

Jediné pozitivní je, že MU včera rupnul s Villarealem.

Reagovat
smazaný uživatel

budu pokracovat...Ja jsem treba donucen si poridit chytry telefon, ktery jsem uspesne odhodil pred rokem, jen proto, ze moje banka mi sdelila, ze bez chytreho telefonu se od cervna nedostanu do internetoveho bankovnictvi. Takze si musim poridit chytry foun, abych mohl platit slozenky...

Reagovat
JM

Hm, nemusíš. Můžeš právě platit přes ty složenky

Reagovat
smazaný uživatel

slozenky byly obrazne a ty to vis. Urcite pujdu s kazdou platbou na postu... v roce 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

cize smart nie ale na postu uz je moc old school. divne rozmyslanie.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se nad tim zamyslis tak ani ne. Proc by mela byt nutnost chytryho telefonu, kdyz ho pouzivas na puvodni funkci - telefonovat, zpravy. Kdyz se pres tu zpravu dostanes do bankovnictvi. Ted tomu tak uz nebude, dostanu se tam jen s chytrym telefonem, kterej ma xy funkci, ktery me absolutne nezajimaji, ale jsem nucen si ho poridit, abych mohl fungovat s financema online, coz doted slo s obyc. telefonem bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

>Proc by mela byt nutnost chytryho telefonu, kdyz ho pouzivas na puvodni funkci - telefonovat, zpravy.

Protoze telefony se prestaly pouzivat vyhradne na telefonovani a zpravy asi tak pred 20 lety. Pokud ses za dve dekady nedokazal adaptovat na to, ze telefony toho zvladaji vic, tak nevim co ti rict no.

Reagovat
valloire

nooo, před 20 lety jo?

Reagovat
Kluivert9

Takže už brzo trenérský souboj Xavi vs. Raul?

Reagovat
Kejza

Reagovat
El Cid z City

Vraždění neviňátka, zato Xavi-Xabi bude pecka.

Reagovat
Aldeano

Díky za vše a nástupce snad bude Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhraje Xavi

Reagovat
Largo

Juventus Approved

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Tak podle Marcy jsou čtyři kandidáti - Raúl, Conte, Poche a Xabi.

Reagovat
Ed_Hazard

Pride Conte a na druhy den ohlasi odchod Ramos.

Reagovat
Foppy

Xabi řekl, že ne.

Reagovat
YNWA__MSN

Spekuluje se o vyhazovu Koemana, nebo si jen dělám zbytečné naděje?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele