Zidane prý po sezoně skončí v Realu. Měl to už sdělit hráčům

15.05.2021, 22:51
Aktuality
Trenér Zinedine Zidane údajně po sezoně opustí po dvou letech Real Madrid. O svém rozhodnutí už měl informovat i hráče. Údajně se tak stalo už minulý týden před zápasem proti Seville.

Zidane už se jednou v minulosti postu na lavičce Realu dobrovolně vzdal. V roce 2018 rezignoval po třetím vítězství v Lize mistrů v řadě. Na lavičku se vrátil už na konci na následující sezony, když neuspěli jeho nástupci Julen Lopetegui a Santiago Solari. O tom, že je kouč Realu fyzicky i psychicky unavený, se nicméně v médiích spekulovalo delší čas. Zároveň se ale objevily informace o tom, že by mohl zamířit do Turína a převzít Juventus, za který hrál v dobách aktivní kariéry před Realem.

Na lavičce Merengues by tedy Zidana měly čekat poslední dva zápasy. V neděli v Bilbau proti Athleticu a poté doma za týden proti Villarrealu. Real stále může získat mistrovský titul, ale potřebuje zaváhání konkurenčního Atlética, které vede o dva body. V případě rovnosti s ním má ale Real lepší vzájemnou bilanci.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (185)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Tak co půjde do Forza Juve? A Ronaldo zpátky do Realu?

Reagovat
fabec1222

Tak kdyby šel Zidane do Juve, tak to bude spíš dost možná jediná šance, aby CR7 v Juve taky zůstal.

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíš že by zůstal se Zidanem i případnou EL? Tu LM furt nemajo istou.

Reagovat
10

A kdo ho bude chtít za 30m čistýho ročně? Zvlášť po týhle sezóně, kdy každej vidí, jak šel dolů...

Reagovat
valloire

29 golů v lize. Takhle dole bych chtěl bejt taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepším střelcem ligy tam byl v 36 letech i Quagliarella (26 gólů). Nepamatuju si, že by ho po sezóně někdo chtěl, natož aby mu dávali takovejhle plat.

Reagovat
Han střelil první

tohle je fakt úžasná argumentace

Reagovat
10

ano, proti argumentaci protistrany, která má jen čísla, aniž by viděla jediný zápas za poslední půlrok, je tohle naprosto přesně padnoucí argument

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
hornito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
pantondavo

Ale vzhledem k trendum aktualniho fotbalu, kdy je dulezitej i hrac a jeho marketing, je ten argument uplne mimo.

Reagovat
10

jo, vidíš, marketing jsem do přínosu týmu zapomněl zahrnout...Juventus by se měl zamyslet nad tím, jestli by nebylo levnější podepsat Justina Biebera

Reagovat
pantondavo

Resim tu tvuj blabol, ze Quagliarellu nikdo nechtel a nemel prachy jako CR, tak prijmi fakt, zes napsal totalni pi*ovinu a neklesej ve svy argumentaci hloubeji

Reagovat
10

začni tím, že se naučíč číst, pak přijď

Reagovat
pantondavo

Tak mi to vysvětli, nevim, kde jsem udělal chybu při čtení, píšeš, že CR je v podstatě stejněj případ jako Quagliarella a není důvod, aby ho někdo chtěl a platil mu velký prachy, tak by mě zajímalo, o co se opíráš při psaní tak kolosální kraviny?

Reagovat
pantondavo

Stejne to nedava smysl, cisla jsou u utocnika to hlavni, takze argument, ze CR stanovil novy rekordy, je naprosto padny. Nikdo nezpochybnuje, ze uz to neni ten stroj jako byl v Realu, v mezihre nikdy nevynikal, ale z toho nevin hrota, ale hrace za nim, v tom je Juve tragickej tym uz dlouho, CR to nezhorsil, max to jde vic videt.

Takze ok, pokud si toho Quagliarellu podal ironicky, tak budiz, ale nic to nemeni na argumentu o nejlepsim strelci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Priteli, chybi ti tady podpora ostatnich ovci, co maj v rukavu jen tenhle lidovej argument ohledne dulezitosti marketingu ve fotbalovem zapase, takze jsi tuhle diskuzi nemohl vyhrat.

Reagovat
pantondavo

Ale já neřeším důležitost marketingu obecně, jen v tom nesmyslným sorvnání CR vs Quagliarella, to prostě nejde srrovnávat, to je jak Hložek vs Ibrahimovič

Reagovat
pantondavo

A bte k tomu "jen tenhle argument" - tahle diskuze se rozjela nad číslem pro nejlepšího střelce ligy, jestli to není měřítko pro hroťáka, tak nevim

Reagovat
valloire

Klídek, na někoho ten propad hodit musí. I kdyby jim tam hrál Messi, bylo by to stejný. Ten podle tý logiky taky nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, má góly. Vysvětlím ti to. Jsi velkoklub, tak máš vysoký ambice. Když přivedeš hráče jako Ronaldo, tak se zavazuješ, že ho budeš stavět do každýho zápasu. Jenomže co když najednou přestane dávat góly? Proč by přestal dávat góly? Protože když se na něj podíváš, tak vidíš, že hraje velký ho*no. Vsadíš svoje docela velkýprachy i ambice na to, že mu to bude dál vycházet? Ne.

Reagovat
pantondavo

Prestat davat goly a i tak mit jen o jeden min nez Messi? Hosi, uz dost prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčerpal jsi mě. Už nemám argumenty. Vyhráls. V létě bude o Ronalda válka na přestupovém trhu.

Reagovat
pantondavo

Skáčeš z extrému do extrému, nikdo tu nepíše o přestupový válce (CR půjde podle mě max do PSG), ale ani nikdo při smyslech nesrovnává CR a 36letým Quagliarellou

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že jsi vytáh kristalovou kouli a podival se do budoucna a videl, ze ma Ronaldo v dalsi sezone vic golu jak messi. Druha moznost je, ze jsi necet, co jsem napsal a nebo to nepochopil.

Reagovat
pantondavo

Podle toho, co píšeš si spíš ty nečetl to, co píšu já, protože já nikde nepíšu o budoucnosti, ale o nejlepším střelci ligy, který stanovil nový rekordy v Serii A a který je nejsledovanějším sportovcem a jednou z a po Ježíšovi nejznámějších osoba na planetě

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zark

já vůbec nechápu, jak může taková atalanta fungovat bez marketingově zajímavých hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? O kom mluvis? To existuje?

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

podobně Realisti při nákupu Jamese argumentovali, že "dobře vypadá" a proto se těch 80 mega vyplatí

Reagovat
patas92

James Rodríguez aka Kluk z Plakátu

Reagovat
pantondavo

Zaplatil se na dresech? Zaplatil, tak co a navíc sbalil vyjetou pornohvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

Even the biggest clubs in the world receive a relatively small percentage of the revenue generated from shirt sales - usually around 7.5 to - if they're lucky - 15 per cent.

There are some exceptions, of course. Liverpool's new five-year £150 million ($200m) deal (£30m a year) with Nike reportedly sees them take a 20% commission from sales.

Líbí se mi, jak si lidi porad nalhavaj, že prachy z prodeje tricka jdou do kapsy klubu ze 100 %. Pritom na tom brutalne rejzuje sponzor, co dodava dresy.

Reagovat
pantondavo

Zajímavý čísla, ta moje poznámka byla samozřejmě ironická

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Reagovat
bayern987

Reagovat
tunkic

Reagovat
Dody10

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

O polocase by nazivo zazpival neco ze svy tvorby a jsem si fakt jistej, ze by to zaplnilo stadion. Misto sponzora bych na dresy dal jeho meme a nejedna blazniva fanynka by se mohla pretrhnout, aby dala penize svych rodicu za tricko na spani.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vilp

Reagovat
vedder

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
10

Luca Toni byl nejlepší střelec ligy v 38 letech

Reagovat
pantondavo

Reagovat
anonym

A k čemu to Juventusu je? Dají si do vitríny Ronaldovu sošku pro nejlepšího střelce ligy? V mezihře nulovej, v zakončení pořád top.

Reagovat
Kokesh

Góly vyhrávají zápasy, ne mezihra. Tenhle nedostatek mohl a měl vyřešit třeba Dybala, ale na toho tu neslyším ani slovo kritiky...

Reagovat
smazaný uživatel

najviac prehypovany hrac na svete

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
10

ty si vyloženě v obraze

Reagovat
Kokesh

Asi jako ty, stále jako kolovrátek.

Reagovat
10

To jste právě vy, pořád jen číslo jako kolovrátek, že s ním Juventus hraje většinu zápasů v 10, protože nenapadá, nepodílí se na mezihře, to už nevidíte. V Juve by ty góly dával někdo jinej, vždycky to tak bylo, akorát Juventus nebyl na 5. místě a nevypadával pravidelně v prvním kole LM.

Reagovat
Kokesh

A to musí být ve všech aspektech hry nejlepší, nebo co to tady blábolíš? Chiesa nebo Dybala ti nenastřílí ani 20 branek v sezóně, natožto 30. Jsou samozřejmě lepší v napadání, mezihře, ale od toho se proboha hraje TÝMOVÝ sport zvaný fotbal. Aby jeden doplňoval druhého a dohromady tvořili tým.

Higuaín ani Morata neměli Crisova čísla ani náhodou a stejně se z vaši strany na ně taky nadávalo. Tady se na Crise pohlíží optikou, jak kdyby měl snad napadat jak dorostenec, lítat od lajny k lajně atp...to, v čem je nejlepší má pořád stejný. To, že to Juve neumí využít a vypadá týmově v Evropě jako tým druhého, třetího sledu je věc druhá...

Reagovat
10

"ale od toho se proboha hraje TÝMOVÝ sport zvaný fotbal"

Ano, týmový sport, kde celý tým maká na Ronalda, který se soustředí jen na to, aby náhodou někdo ze spoluhráčů nezakončil místo něj.

Dybala s Higuainem spolu dávali 50 gólů, to je pořád stejný. Akorát s tím rozdílem, že předtím hrál Juventus finále LM a vyhrával Scudetta.

Reagovat
Kokesh

V RM taky celý tým makal na něj a vyhrálo se tolik LM, co Juve nevyhrálo za celou svou historii. Ten tvůj příklad s úspěchem ve finále je o to úsměvnější, že zrovna v něm Juve popravil Cris dvěma góly .) Scudetto jste nevyhrál jen letos, jinak pokud vím dvě s ním ano...

Reagovat
10

Říká ti něco pojem argumentační klam/faul? Od té výhry v LM jsou to 3 roky, Ronaldovi bylo 33 let.

Opakoval bych se, tak sem hodím jen tenhle příspěvek, který teď platí ještě víc - https://www.eurofotbal.cz/clanky/ronaldo-se-pry-kvuli-kritice-v-italii-chce-vratit-do-realu-madrid-495129/?forum=1#post12367759

Reagovat
Kokesh

Říká, ty ho používáš třeba celé tohle vlákno...

Pěkně shrnuto. Akorát to je úplně jiný úhel pohledu, než co jsem reagoval na dnešní koment...

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
Kokesh

aktualne.cz, ty vole

Reagovat
10

Reagovat
Kluivert9

Vždyť Marce běžně věříš a tohle je stejná úroveň.

Reagovat
Kokesh

Vždyť je to nějaký obyčejný spekulativní článek založený na nějakém výletu pro Ferrari. Jakou to má jako hodnotu, nebo co tady zkoušíš?

Reagovat
Baronne

Reagovat
anonym

Kolik jich dal proti Portu?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

A jéje...můj fanoušek držení míče, krásné hry a nízké trávy...

Reagovat
Kluivert9

Bereš už na to prášky?

Reagovat
valloire

a ty?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kokesh

To už tu někteří říkají od 2016.

On se jim individuálně každý rok vesele směje do xichtu...

Reagovat
10

zápas jste neviděli žádnej, ale kouknete na statistiku a máte jasno, gratuluju

výkony, který předvádí poslední půlrok, jsou naprosto nedůstojný takovýmu hráči

Reagovat
Kokesh

Ty máš jasno kdo co sleduje, nebo se na Juve dívají vlastně jen fans Juventusu?

Tak jako je naprosto nedůstojný, co poslední půlrok předvádí Juve...čím to asi bude...

Reagovat
10

ano, mám jasno, protože takovýhle nesmysly by nikdo, kdo viděl aspoň jeden zápas za poslední půlrok, nemohl střízlivej napsat

Reagovat
Kokesh

No, nesmyslem se dá nazvat tvůj pohled na hru, tu může mít jeden a druhý jinou...statistika, která ukazuje jasná a nezpochybnitelná čísla mi moc jako nesmysl nepřijde.

Reagovat
10

Čísla samozřejmě zpochybnit nejdou, jejich vypovídající hodnota už ale ano. Pro příklad - Immobile dal minulou sezonu v lize 36 gólů a mezi nejlepší útočníky na světě by ho nedal nikdo, hraje pořád v Laziu.

A ještě lepší příklad - Icardi tyhle Ronaldova čísla dával taky, přišel Conte a okamžitě se ho zbavil, protože jeho přínos pro hru v napadání a mezihře byl nulový, hráče kolem sebe blokoval. A Conte věděl, že nemá zálohu a tým na to, aby mohli pracovat na jednoho hráče. Juventus ten tým a zálohu nemá taky. Nemá to už ani Real.

Reagovat
Kokesh

Mezi nejlepší ne, ale určitě se mu nevyčítá týmový neúspěch nebo neefektivita spoluhráčů...

Reagovat
Zlatko28

Přesně. Ta jeho hra je hruza. On vždy bude králem pro ty livesport fans. Mezihra 0, do kombinace propadák. Hlavně ze přišel kvůli vyzve. Teď muže jít do Bayernu pro výzvu. Ty góly by dal vždy kdokoli jiný, tak to bylo a bude. Vyhrál 2x nejlepšího hráče serie A přitom nebyl ani jednou nejlepší střelec, a ono ty góly jsou u nej to jedine. Snad nikdy v historii neexistoval hráč, jehož PR zvyšuje jeho sportovní přínos. Jo a exekutor pokutovych kopu by se v Juve taky nasel . Nejlepší jak stojí u primaku a komentátoři říkají jak je skvělý exekutor jak by nechtěli stát v brance. Kolik primaku dal za poslední 4 roky? 3? 4?

Reagovat
herbage

zřejmě měli na mysli, že by nechtěli stát ve zdi

Reagovat
10

koncem března měl statistiku 78 přímáků, 1 gól...kope je furt

Reagovat
10

a mimochodem je kopal i v době, kdy byl v týmu Dybala a Pjanić, tj. dva z nejlepších hráčů na přímáky v lize

Reagovat
Kokesh

Vždyť má Dybala za celou kariéru snad 11g z přímáků...

Reagovat
10

Před příchodem Ronalda dal Dybala za 3 sezony (tj. stejné období jako je teď Ronaldo v Juve) 9 gólů z přímáků, Pjanić 11...Ronaldo za 3 sezony v Juve z 80+ pokusů 1.

Reagovat
pantondavo

A proto drzi v Juve rekordy a dokazal dat tolik golu jako nikdo pred nim za dve sezony, jo, umi "jen" strilet goly no

Juve je klub, kterej potrebuje prestavbu a poradnyho trenera, CR tam proste prisel ve spatnou dobu, protoze goly dava jen on a v poli neni temer nikdo, kdo by mel na top klub.

Reagovat
Anacron

To vidíme v Realu, jak ty góly dá kdokoliv jiný.

Reagovat
valloire

hlavně že to máš na koho hodit...

Reagovat
db18

A to stačí na takový plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Góly ano, ale výkony fakt špatný. Nemá k sobě spoluhráče, nikoho kdo by mu to z tý tragický zálohy přihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě no Nejlepší střelec ligy.

Reagovat
Salfovic

Už zase ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je "voľný"

Reagovat
h8_sfatto

ten nemá ani na Benevento, ale možná by mohl být první ve Skotsku....

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Reagovat
REPLIKATOR

Nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Oh no

Anyway...

Reagovat
2miguel1

Carlo ako aj José sú už len menami. Utietol im vlak tak pred 5 rokmi. Zidane je to najlepšie čo ste mali. Dať semi s tými tragedmi a bojovat o ligu pri asi tridsiatom zraneni v sezone to je master class

Reagovat
CHONG

Atalanta dojela na vyloučení a Liverpool je letos ještě tragičtější než my, na první opravdovou kvalitu jsme narazili až v semi a vytřeli si s námi prdel... Barcelona je tragická a Atleti zachrápali a prohospodařili náskok, co se týče ostatních týmů, tak i přes ty zranění má Real pořád lepší kádr, než oni, já tam žádný master class nevidím... Před Zidanem klobouk dolů za jeho první angažmá, ale to druhé už žádná hitparáda nebyla, ani výsledkově, ani herně, ani nějakou vizí.

Reagovat
valloire

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa vedia 2 velkokluby nadherne dokurvit

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Ed_Hazard

Carlo nee. Mal to byt Poche

Reagovat
The Krupy

Vitaj

Reagovat
The Krupy

A na znak vďaky priateľom z Madridu pošleme do Barcelony Pirla

Reagovat
CHONG

Postačí Max

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri s Raulem jako asistentem.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Zelat si jeho do klubu s jeho stylom futbalu, si neviem predstavit ani od fans Atletica pri nahlom odchode Simeona.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

S "jeho stylem fotbalu"? Max je asi nejvíc adaptabilní trenér na světě, hraje to, co mu kádr dovolí, což třeba Juve ukazuje teď zpětně. V Cagliari, AC, Juve dokázal předvádět super ofenzivní fotbal i pragmatismus, tak kam se ho snažíš natlačit?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ty koňo ten toho ale v živote vyhral... asi preto je uz 2 roky aj bez práce

Reagovat
10

ty si očividně v životě dost vyhrál, pokud je 13 trofejí a 2 finále LM málo...

Reagovat
10

Chápu, vidina toho, vyhrát v Juve znovu po 20 letech Intertoto Cup, je silnější než cokoliv jinýho

Reagovat
ttopi

Juve má tu LM už téměř jistou.

Reagovat
sokar

Ozaj? Ved ked Neapol vyhra obe zapasy, vecer AC vyhra a s Atalantou posledny remizuju, tak juve je mimo, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

AC stačí jedna výhra. Neapol musí vyhrát 2x

Reagovat
ttopi

Říkám téměř. Je toho potřeba dost, aby o to přišli.

Reagovat
Allianz_Arena

Pokud Neapol zvládne za chvíli dnešní zápas, tak je Juventus téměř mimo hru ne?

Reagovat
Zark

Reagovat
sokar

Neapol to dnes zvládol, a teda Juve má výrazne bližšie k EL ako k LM. Ani výhra v poslednom zápase im nestačí, a musia dúfať v zaváhanie AC resp. Neapol

Reagovat
ttopi

Už to vidím. Nějak jsem ti neměl srovnané na počet zápasů. Tak uvidíme.

Reagovat
10

to fakt nemá

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivim se mu. Ten tlak musi byt obrovsky a on nemusi nikomu nic dokazovat.

Reagovat
madoy

jak se to vezme, to že je Zidane dobrý motivátor a i taktik dokázal 3 výhrami v CL, ale jaký je manažer, jak zvládne omladit kádr na to jsem byl zvědavý

Reagovat
Anacron

Jenže bez peněz žádnou změnu neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lamskej#RMCF

Zizu

Reagovat
Nuno čomes

OT: Pánové, portugalská liga stále bez diváků (píše se na livesportu)? Ideálně bych zítra skočil na Maritimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoč na Martina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Napiš uživateli Benfica, ten už bude vedět

Reagovat
ACSeRw!n

konecne pry jsou tri kandidati Allegri, Raul a nekdo treti.. od Raula fakt nevim, co cekat, ale Allegri neni typ trenera pro Real, to by bylo slapnuti vedle

Reagovat
Ángel di María 22

Zizpu je uz ted trenerska legenda Realu. Ale myslim, ze po tech letech co u nas je uz je ta zmena na miste. Dokazal vyzdimat maximum z te skvele gardy, ald ted prichazi na radu obmena kadru. A to bude hodne tezky, protoze penize nejsou a motivace te stare osy uz taky ne.

Mic nemam predstavu o tom, kdo by mohl prijit.. ale snad to bude dobra volba, protoze kvalita kadru zas tak dobra uz neni a ten trener bude muset konecne tymu vstipit nakou svoji tvar, tak doufam v takticky fakt schopnyho a kreativniho trenera.

Zizou, diky za vse! Until we meet again

Reagovat
Witcher

Takže Klopp

Reagovat
Pace to P.M.

Najlepsia volba

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jsem to očekával, ale obávam se, aby nenastal kolaps stejně jako po jeho minulém odchodu. Nicméně z čistě fanouškovského hlediska to na jednu stranu i vítám, alespoň bude změna a čerstvý vítr.

Reagovat
madoy

ten kolaps je celkem jistý, protože hlavní tahouni týmu už mají svůj věk- Ramos, Modric, Benzema, Kroos (sice hrají dobře, ale dlouho už jim to nejspíš nevydrží) a omlazení žádný, i když tam mladí jsou tak nemají tu potřebnou kvalitu většinou a na to, aby přišel někdo mladší, kdo to okamžitě zvedne moc nejsou peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se jebat s prestavbou a navic bez penez

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery?

Reagovat
juveforever

tomu to viac sedí v menších kluboch

Reagovat
Ed_Hazard

Solari in.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
zasranej malíř

Real Madrid president Perez called Allegri three years ago. Allegri turned the offer down because he had an agreement with Juventus to stay.

Now Allegri is available, there’ve been direct contacts and he’d accept Real Madrid job.

There are three names in the list - Raúl too.

zdroj: Fabrizio Romano

Reagovat
Ed_Hazard

Allegri? Niežeby som mal jeho štýl nasledovaný, ale čo si pamätám, tak jeho tými nikdy nehrali extra pohľadný futbal, skôr účelný. A to je snáď najviac kritizovaná vec pod Zidanom, tak aký to má potom zmysel?

Reagovat
10

V Cagliari, AC i Juve hrál jeden čas super fotbal, když k tomu měl kádr. Do AC přicházel jako ofenzivní trenér. Jak jsem psal nahoře, on má cit pro odhadnutí možností toho týmu, nenechá se egem táhnout k jednomu stylu fotbalu, přes který nejede vlak, jako třeba Guardiola.

To se ukázalo zpětně u AC i Juve, kde v obou případech ke konci hrál čistej pragmatismus, protože to hrál se zálohou Bentancur, Matuidi, Khedira, Pjanić. A zároveň poukazoval na to, že ten tým potřebuje změny. V tý době jsme ho tady všichni dost kritizovali, oči nám otevřeli až ty sezony po něm.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

No mluvi se jen o Allegrim, Lowovi a Raulovi. Low v zadnym pripade a Raulovi bych dal jeste cas (pry o nej ma vazny zajem Frankfurt, tak at se jde prokazat tam). Allegri je za me, v ramci moznosti, nejlepsi volba.

Reagovat
JM

Reagovat
teenz

Allegri je v soucasne dobe asi nejlepsi moznost.

Reagovat
CHONG

Reagovat
janinho

presne pre toto som ho tu nikdy nechcel. z juve si ho pamätám že tam hrali uplny hnus.

ZZ ma ale 2 hlavne negatíva. jedno je nepozeratelny futbal a druhé ze nezvlada prestavbu kadra. bojím sa že raul by tu prestavbu tiež nezvládol.poche je mimo, klopp nereálny... neviem koho by som tam chcel za ZZ.

Reagovat
Freedo

To je jak Messi s nároďákem. Stejně se zas vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jestli jsou tohle posily pro Plzeň, tak gratuluju Slavii k dalšímu titulu

https://objektivus.cz/sport/kdo-v-lete-posili-viktorii-plzen/kocab/15/05/2021/

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bude konkurentem Jablonce a Liberce v boji o třetí místo. O titul si to rozdá Sparta se Slavií.

Reagovat
Salfovic

Titul opět Slavie bez boje.

Reagovat
smazaný uživatel

5-7 bodů před Spartou

Reagovat
juveforever

dúfam že Juve a Pirlo nech sa pri ňom ešte učí

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile mu došlo štěstí, tak končí. To je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nemá CR, Marcela, Modrice v nejlepší formě, Ramos věčně zraněny

Reagovat
smazaný uživatel

Nema Modrice v nejlepsi forme? Coze?

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič

Reagovat
valloire

na štěstí nejsou peníze

Reagovat
Salfovic

Ty padly na rozhodčí.

Reagovat
valloire

a ty na hlavu

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne na toho proti Seville, ty langoš.

Reagovat
stuff

Ach, to smrdi zotrvanim Ronalda

Forza napoli!

Reagovat
Phillipinho

Docela ocekavany krok. Podle me Real povysi do A-tymu Raula a Zidane pujde do Juve.

Reagovat
CHONG

Jedině jako asistent, na hlavního je moc brzo, akorát by si dojebal trenérskou kariéru hned v zárodku...

Reagovat
sokar

docela som bol zvedavý na prestavbu mužstva pod jeho vedením... uvidíme, aké ďalšie pôsobisko si vyberie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele