Real Madrid potvrdil návrat trenéra Ancelottiho

01.06.2021, 19:20
Aktuality
Carlo Ancelotti po roce a půl opustí Everton a vrátí se do Realu Madrid. Na lavičce královského velkoklubu nahradí Zinédina Zidanea a podepíše tříletý kontrakt...

Real Madrid za sebou nemá vydařenou sezónu, v LaLize skončil na druhém místě za Atléticem, vypadl v semifinále Ligy mistrů a poprvé od ročníku 2009/10 skončil bez trofeje.

Posléze na funkci trenér podruhé během tří let rezignoval Zinédine Zidane, který v rozhovoru pro španělský deník "AS" uvedl, že necítil důvěru od vedení klubu.

Merengues však dlouho bez trenéra nezůstali a do funkce jmenovali Carla Ancelottiho. Ten po roce a půl odchází z Evertonu, přičemž se vrátí do známého prostředí, když Real Madrid vedl již mezi lety 2013 až 2015 a v sezóně 2013/14 mu pomohl k ceněnému treble.

Jednašedesátiletý stratég ve středu podepíše smlouvu do roku 2024 a následně ho v podvečer čeká první oficiální tisková konference ve funkci trenéra Realu Madrid.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, realmadrid.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele