Varane prý koketuje s myšlenkou na odchod z Realu Madrid

19.03.2019, 11:59
Aktuality
Francouzský obránce a člen týmu mistrů světa z loňského roku Raphael Varane údajně uvažuje o tom, že by odešel z Realu Madrid. Pětadvacetiletý fotbalista v klubu působí už sedm sezon a údajně hledá pro svou kariéru nové výzvy.

S překvapivou zprávou přišel francouzský deník L‘Equipe. Varane už podle něj cítí, že v Madridu dosáhl prakticky všeho, čeho mohl. S Realem vyhrál celkem čtyřikrát Ligu mistrů, dvakrát zvedl nad hlavu pohár pro vítěze španělské LaLigy, jednou pak ovládl Copa del Rey.

Rozhodnuto prý podle francouzského listu ještě ani zdaleka není. Důležitou roli ve Varanově postoji může hrát i návrat trenéra Zinedina Zidana, jenž na lavičku Realu znovu usedl minulý týden. Právě Zidane měl být jedním z klíčových faktorů při Varanově příchodu do klubu v roce 2011 z Racingu Lens.

Smlouvu na Santiago Bernabéu má Varane do roku 2022 a je jisté, že v případě, že by měl skutečně zájem Madrid opustit, musel by případný kupec sáhnout hodně hluboko do kapsy. Cena se odhaduje i vzhledem k jeho stále velmi nízkému věku na 100 až 120 milionů eur.

Spekulace se zatím stočily k Manchesteru United, který se po stoperech v poslední době poohlíží prakticky neustále.

Autor: Jiří Fišara / getfootballnewsfrance.com, lequipe.fr

Komentáře (424)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele