Zelený přijde o derby, disciplinární komise sparťanskému obránci potvrdila trest

01.03., 14:10
Aktuality
Jaroslav Zelený (© AC Sparta Praha)

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace v tiskové zprávě potvrdila trest na jedno soutěžní utkání pro obránce pražské Sparty Jaroslava Zeleného. Levý bek úřadujících českých šampionů byl vyloučen ve čtvrtfinále domácího poháru na hřišti Slavie a bude chybět v nedělním ligovém derby na Letné.

Zelený dostal dvě žluté karty v závěru prodloužení, jeho tým přesto proti odvěkému rivalovi udržel vítězství 3:2. Jednatřicetiletý obránce, jenž v kariéře hrál za obě pražská "S", tak o víkendu nenaváže na svou dosud jedinou ligovou trefu za Spartu, kterou si připsal před rokem v dubnu právě v derby na domácí půdě (3:3). V tabulce mají Letenští na druhou Slavii čtyřbodový náskok.

Dvě žluté karty ve vítězném čtvrtfinále poháru proti Liberci dostal i zlínský Dominik Simerský, jenž vynechá nedělní domácí duel s Ostravou. Stejný zápas nedohrál po přímé červené kartě ani liberecký Mohamed Doumbia. Záložník z Pobřeží Slonoviny má pozastavenou činnost na utkání v Teplicích a výši trestu se dozví za týden ve čtvrtek po řádném zasedání disciplinární komise.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Nakonec jsem si ho docela oblíbil, takový blonďatý Kladrubský

Reagovat
Pablos

Červený

Reagovat
Puskas

Zelený dostal po druhé žluté červenou.

Reagovat
kilobyte

A máme tu semafor.

Reagovat
Sosi

Reagovat
delfin

Reagovat
kilobyte

Ani protesty Vlčka mu nepomohli.

Reagovat
Grupma

v kariéře hrál za obě pražské "S"

protesty Vlčka mu nepomohli

tvl a já měl na středí z češtiny čtyřku

Reagovat
Kryptos_

A že tohle vydá ČTK

Reagovat
Losinho

Klasika

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele