Zápas nizozemské ligy se nedohrál po kolapsu brankáře Waalwijku

30.09.2023, 23:31
Aktuality
Etienne Vaessen (© AFP)

Zápas nizozemské ligy mezi Waalwijkem a Ajaxem byl v závěru předčasně ukončen kvůli vážnému stavu domácího brankáře Etiennea Vaessena, jenž musel být na hřišti oživován. Gólman zkolaboval po střetu s hostujícím útočníkem Brianem Brobbeym.

Vaessen zůstal bezvládně ležet na trávníku v 84. minutě poté, co vyběhl na malé vápno proti míči, který si hráč Ajaxu předkopl příliš dopředu. Fotbalisté Waalwijku začali okamžitě gestikulovat směrem ke střídačkám, aby přivolali pomoc.

Vaessen byl několik minut oživován na hřišti, kde hráči a zdravotníci roztáhli deky a fólie, aby na něj nebylo vidět. Poté byl na nosítkách odnesen ze hřiště. Hráči obou týmů byli viditelně otřesení a měli v očích slzy.

Přerušený zápas rozhodčí kvůli události předčasně ukončil. Ajax v době přerušení vedl 3:2.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
FC-RUBRIKA

Snad to da

Reagovat
AjaxFans

Drž se !

Reagovat
afc ajax

Tak snáď všetko bude v poriadku

Reagovat
Vinci

A sázkovky díky tomu ještě ušetřily brutální prachy. Za zapas jako nedostaný jen vrácený vklad

Reagovat
GabrielBatistuta

Jj, komplot. A ty kokot.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele