Z tak dobrého představení mě nikdy hlava nebolí, uvedl Klopp

04.11.2020, 14:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Salfovic

v tom případě špatně zvolená fotka.

Reagovat
delfin

Idealni fotka na ridicak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

čera po dlhšej dobe od nás kvalitný výkon so všetkými aspektami hry s ktorými sme vždy vynikali.

Taký postreh ešte. S odstupom času sa ukazuje aké je dôležité, že Gini ostal a nebola to situácia, že to bol buď Gini alebo Thiago (a mnohí by teda neboli proti keby Giniho odchod znamenal príchod Thiaga). Ten chlapec patrí k nám a my k nemu. Aj keď samozrejme nevyniká v niektorých aspektoch hry (ofenzíva), to čo má robiť robí vynikajúco, a čo je najdôležitejšie, možno sa na neho spoľahnúť prakticky vždy. Je v podstate začiatok sezóny, zranení už boli asi všetci záložníci, ale Gini je stále tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jeho pracovitost pro tym je uzasna.

Reagovat
Bandita_Harry

Aj ja som veľmi rád že zostal, nemal som dobrý pocit z toho že mal odísť. Sezóna je dlhá a dúfam, že nakoniec podpise. Boh vie ako to bude v Barce cez leto či bude ešte jeho prestup realny.

Reagovat
Bandita_Harry

* vlastne bude voľný čiže príchod zadamo, uvidíme

Reagovat
Fedro

Naprostý souhlas a s Ginim parádní poznatek.

Reagovat
Benzema

Ako to vyzera s podpisom zmluvy ? Dosť je ticho okolo toho

Reagovat
cristiano.K.

určitě zajímavý názor. Podle mě Klopp moc dobře věděl, že pokud se zraní některý ze stoperů, tak půjde Fabinho do obrany. Náš přestupák byl v podstatě příchod tří hráčů a odchod pouze Lovrena, takže se zase muselo počítat kalkulace s pozicema.

Ještě teda nabídnu druhý pohled místo Giniho klidně může hrát v záloze Milner,Mininamino,Ox nebo Keita. Navíc hraje Jones. Gini postradatelný je, ale když z těch pěti jsou dva out, tak je lepší spolehnout na Giniho, protože on fakt je ověřená jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl

Reagovat
LeonardoUžoa

Zodiak porad rikal, ze ho boli hlava, ze musi vrazdit.

Reagovat
BůhAnfieldu

Řeknu to takhle: Gini je nepostradatelný pro tým. Ve sprše zpívá rád, občas si troufne i na dvojhlas. V jídelně nezkazí zábavu a občas vtipně na židli nastraží kečup nebo někomu přisolí polévku. Když se hraje bago, není líný sesbérat míče. Skvěle válí i stolní tenis a nevadí mu rap v autobuse. Jenom občas ty barvy, hlavně kalhoty by občas potřebovaly dohled módního znalce. Ale ty kloboučky, ty mu moc sluší... když jsme přjeli do Itálie, něco do šatníku přikoupil, tak uvidíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele