Wilczek věří, že selhání videa jako v derby už se nebude opakovat

16.04.2019, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
luismiksak

Wilczek je úl !!!

Reagovat
ratusek

To je roztomilé. Kalibrovaná offside lajna

Ono to neumí základní věci jako offside a hlídání brankové lajny, ale my to zavádíme

A od příští sezony 4 zápasy? Panejo

Reagovat
ttopi

VAR se nezavedl kvůli ofsajdu samotnému, ale kvůli všemu, co se dá posoudit a tím lépe rozhodnout. Tohle jsou klasické poporodní bolesti. Schválně si vem třeba 3 své oblíbené aplikace a podívej se na jejich začátky, jestli uměly všechno, co umí dneska. Ofsajd lajna se zdá být jako samozřejmost, ale je nesmysl kvůli tomu nenasadit VAR a nepomoci si alespoň v jiných věcech.

Mě spíš zaráží to, že každej si stěžuje, že je video jen na některých zápasech, ale přitom kdyby každej klub doslova plivnul penězi, tak by se určitě našly prostředky na to, aby bylo video všude. Prostě by přispěli na svůj vlastní komfort a nemusel by si nikdo stěžovat. Takhle to bude trvat dlouho, než se najdou finance na provoz techniky na 8 zápasů naráz.

Reagovat
ratusek

Jako jasně, ale základní věci umí každá aplikace hned na začátku.

Dále říkali během podzimu něco o šedé zoně a další různé nesmysly.

Video jako takové je v pořádku, ale u nás se to vzalo zase polovičatě a vymlouvají se na kde co

Reagovat
ttopi

Byla snaha to co nejdříve nasadit, protože je to potřeba. V podstatě nedělá nic špatného. Jestliže rozhodčí na hřišti nevidí ofsajd a VAR také ne, třeba kvůli absenci čáry, neudělá tím VAR žádnou škodu.

Reagovat
luismiksak

Tak se to nemá zavádět

Reagovat
ttopi

Viz můj předchozí komentář. VAR nevznikl kvůli ofsajdu samotnému, ale kvůli dalším X věcem, ve kterých dnes dokáže pomoct.

Navíc každý vývoj vyžaduje, aby věc byla v provozu a díky tomu se mohlo na chyby přicházet.

Reagovat
SuperBanikovec

Je k smíchu, že za rok nedokázali zařídit, aby VAR byl na každém zápase...

Reagovat
ratusek

Přitom na každém zápase je minimálně 1 kamera když se to vysílá přes web. Tak nevím proč to trochu nezdokonalí

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to nieje chyba videa

Video vzdy ukaze ako to bolo ak sa neodpiska penalta tak je to chyba cloveka

Reagovat
smazaný uživatel

"Oba teď potřebují spíš klid. Jsou jedni z nejzkušenějších rozhodčích, celou sezonu Pavel odpískal naprosto bez problémů. Určitě je v nadstavbě nasadíme, teď si chviličku odpočinou"

To jako že jsou jen přepracovaní a trest nedostanou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček

Reagovat
Losinho

Willcheck

Reagovat
vanGomm

Dělá to na mě dojem,že ligu je potřeba udržet co nejdéle zajímavou,jak by to vypadalo,kdyby šla Slavia do 5 zápasové nadstavby s náskokem npř. 10 bodů Chyb ohledně videa je celkově během tohoto ročníku nějak podezřele moc a tyto další dvě v derby Slavia-Sparta to už byl vrchol všeho !! Dá se pochopit,že v realu může rozhodčím sem tam něco utéct,ale po prohlédnutí videa z několika pohledů? Zde už se může snad dokonce jednat o podezření na úmysl.Rozhodčí se sice po zápase přiznal,že chyboval,což je sice chválihodné,ale Slavii to už 2 body do tabulky nevrátí.Dá se zde na rohodčí použít citát,že lítost je rozum,který má značné zpoždění.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele